Argentina mod Kroatien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Spændingen tager til nu, hvor vi har ramt semfinalen af FIFA VM, hvor Argentina og Kroatien træder an på Lusail Stadium. Den kommende duel har kick off den kommende tirsdag. Argentina går ind til kampen den kommende tirsdag som nummer 3, mens gæsterne fra Kroatien kommer som nummer 12 på FIFA verdensrangliste.

Argentina kæmpede sig bogstaveligt talt i semifinalen i et hårdt opgør med Holland. Ikke mindre end 18 kort blev langet over disken af en hjælpeløs dommer, og argentinerne tog så sandelig deres andel af de kort. Selv Lionel Messi sluttede sig til infighten efter at have scoret og lagt op til de mål, hans land kreerede mod hollænderne.

De er blandt de sidste fire ved VM for første gang siden 2014, en turnering, som Messi og hans holdkammerater søger oprejsning for. I vejen står dog i første omgang et mægtigt imponerende kroatisk hold på udkig efter deres anden VM-finale i streg. Bliver kroaterne aldrig trætte?

De overlevede igen 120 minutter og en straffesparkskonkurrence efter at have set helt og aldeles nedslåede ud mod favoritterne fra Brasilien. Med en fremragende keeper, en Gvardiol som en klippe i forsvaret og en fantastisk midtbane styret af Luka Modric, er Kroatien nået blandt de sidste fire ved kun at slå Canada i ordinær tid.

Når de nu har arbejdet sig så langt i FIFA VM turneringen, kommer hverken Argentina eller Kroatien til at overgive sig uden en hård fight. Det kan blive en lang aften på Lusail Stadium den kommende tirsdag.

Form Argentina mod Kroatien

Argentina er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket . De sejrede med henholdsvis 0-2 og 2-1 over Polen samt Australien. Serien blev dog bremset mod Holland i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2 efter 120 minutter. Argentina vandt 9af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 1nederlag.

Argentina ankommer til deres næste FIFA VM kamp i forrygende målform med intet mindre end 1.9 kasser i snit i deres seneste 10 kampe. De scorede i alt 19 gange, mens de også indkasserede 18. Det er i gennemsnit 1.8 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur 2 gange.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Kroatien på udkig efter en sejr. Mod Belgien spillede de 0-0, før de også delte point med Japan i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Brasilien. Kroatien vandt 8af deres foregående 10 kampe og spillede 2gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Kroatien går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 opgør. Nydelige 2.9 mål pr. kamp, 29 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 20 gange, eller 2 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Argentina er kæmpe favoritter til også at nå næste runde ved FIFA VM, og de vil være ekstremt skuffende, hvis turneringen skulle slutte her.

Facts og finurligheder for Argentina v Kroatien.

  • Argentina har ikke tabt 43 af 45 af deres seneste kampe
  • Argentina scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
  • Argentina var i vandt 9 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Argentina vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • 8 af Argentina’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Kroatien har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste kampe
  • Kroatien vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Kroatien var i vandt 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 4.5
  • Kroatien var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med flere end 3.5 mål
  • 3 af Kroatien’s seneste 4 kampe havde over 4.5 mål

Mangler du en bookmaker til Argentina vs Kroatien? Få et risikofri bet her.

Argentina mod Kroatien – indbyrdes historik

Argentina vandt 1 af deres foregående 3 kampe mod Kroatien, mens sidstnævnte vandt 2 af disse. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.35 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 3 kampe mellem Argentina og Kroatien.

Topscorer

Ivan Perisic virker til at være i anstændig form for Kroatien, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i FIFA VM. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Argentina, som er store favoritter til sejren den kommende tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Lionel Messi, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Argentina høstede tre point i 9 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 0 gange og led 1 nederlag i denne serie. Kroatien sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 0 nederlag.

Argentina noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe. Kroatien har ramt en seriøst god formkurve, der siger 11 kampe i træk uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der var over 2.5 mål i 8 af Argentinas foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 3.2 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Kroatien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe. Argentina var på måltavlen i deres seneste 14 i træk.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Argentina præsterede et gennemsnit på 1.34 mål, mens Kroatien snittede 2.33 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

I deres seneste 10 kampe scorede Kroatien kampens åbningsmål 5 gange, mens Argentina var på tavlen først i 10 af 10 kampe.