Argentina mod Mexico – Optakt, Spilfiduser, Odds

Argentina forbereder sig på at møde Mexico på lørdag på Lusail Stadium. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af FIFA VM.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Argentina nummer 4 med 0 point, mens Mexico har 1 point og er nummer 3. Mens hjemmeholdet Argentina ligger nummer 3 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Mexico til kampen den kommende lørdag som nummer 13.

Før deres første kamp ved turneringen var Argentina kæmpe favoritter til at vinde deres gruppe. Argentina har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt, men det bliver svært efter nederlaget i første kamp.

Det ligner en hård kamp at slippe igennem gruppefasen. Mexico går dog ind til turneringen velvidende, at de har kvalitet i egne rækker, der er stærk nok til at skabe en overraskelse.

Form Argentina mod Mexico

I deres seneste tre kampe formåede Argentina først at banke Honduras med 3-0. Herefter nedlagde de også Jamaica med 3-0, inden stimen stoppede mod Saudi Arabien, der vandt en 1-2 sejr. Argentina har været rimeligt skræmmende med 8sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 1 kastede nederlag af sig.

Argentina kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 1.6 mål pr. kamp med 16 kasser i alt. De indkasserede også 16 mål, eller gennemsnitligt 1.6 pr. opgør. De holdt buret rent i 2 af de kampe.

De seneste tre kampe har for Mexico givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Irak med 4-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 1-2 mod Sverige. Deres seneste opgør, mod Polen, indbragte et point i en 0-0 kamp. Mexico høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie.

Mexico er i øjeblikket anstændige målscorere med 9 kasser i deres seneste 10 kampe eller 0.9 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 12 mål, mens Mexico præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.2 mål pr. kamp.

Det vil være tæt på skandaløst, hvis det kikser for Argentina med at høste tre point i deres første gruppekamp FIFA VM. Vanskeligere kampe ligger sandsynligvis forud, hvorfor det kan vise sig essentielt at åbne med en sejr. Alt andet end nederlag i deres kommende FIFA VM kamp vil være en overraskelse for Mexico. Det ligner et spørgsmål om at minimere det ventede nederlag.

Hjemmesejren til værterne fra Argentina er det oplagte valg, når de byder velkommen til Mexico i dét, der har alle muligheder for at gå hen og blive en målrig kamp.

Facts og finurligheder for Argentina v Mexico.

  • Argentina har ikke tabt 36 af 37 af deres seneste kampe
  • Argentina scorede i 33 af deres seneste 35 kampe
  • Argentina har i vandt 7 af de seneste 9 kampe ikke indkasseret et mål
  • 14 af Argentina’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Argentina var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • 16 af Mexico’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Mexico scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • 3 af Mexico’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • Mexico har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe

Stilling

Argentina mod Mexico – indbyrdes historik

Argentina har generelt overtaget mod Mexico,, og kan fremvise en nydelig 8-2-0 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.55.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Argentina og Mexico fandt begge vej til netmaskerne 6 gange. I de seneste 3 indbyrdes opgør i FIFA VM imellem Argentina og Mexico blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Argentina og Mexico er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Argentina høstede tre point i 8 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag i denne serie. Mexico sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der var over 2.5 mål i 8 af Argentinas foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.7 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i 5 af de forrige 10 kampe, som Mexico spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe. Argentina scorede mindst ét mål i deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Argentina præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens Mexico snittede 0.7 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i FIFA VM imellem Argentina og Mexico blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Argentina scorede mindst én gang i de seneste 3 indbyrdes opgør mod Mexico i FIFA VM. Mexico scorede i deres seneste 3 opgør mod Argentina i FIFA VM.

BTTS & FIRST TO SCORE

Argentina vandt imponerende 7 af deres seneste 10 kampe uden at indkassere et eneste mål. Vil de være i stand til at føje yderligere tre point og et clean sheet til samlingen her?