Argentina mod Saudi Arabien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Argentina og Saudi Arabien. Der er kick off den kommende tirsdag på Lusail Stadium.

Det er åbningskampen ved FIFA VM for både Argentina og Saudi Arabien og førstnævnte vil være yderst opsat på at leve op til favoritværdigheden. Men mon ikke der er stor modstand i vente fra de motiverede outsidere? Argentina går ind til deres kommende kamp som nummer 3 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Saudi Arabien, som ligger nummer 51 i verden.

Før deres første kamp ved turneringen er Argentina kæmpe favoritter til at vinde deres gruppe. Argentina har kvalitet nok i truppen til at nære drømme om at nå langt.

De er store outsidere til at gå videre fra gruppespillet ved FIFA VM, og Saudi Arabien har næppe kvalitet nok i rækkerne til at skabe en overraskelse.

Form Argentina mod Saudi Arabien

Argentina er i kongehumør før deres kommende opgave på tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Estonia nedlagt 5-0, hvorefter det blev 3-0 mod Honduras. Senest måtte også Jamaica bøje sig i et 3-0 nederlag. Argentina vandt 8af deres foregående 10 kampe og spillede 2gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Argentina kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 1.6 mål pr. kamp med 16 kasser i alt. De indkasserede også 14 mål, eller gennemsnitligt 1.4 pr. opgør. De holdt buret rent i 3 af de kampe.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Saudi Arabien i øjeblikket. Mod Island satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Panama. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Kroatien. Saudi Arabien høstede tre point i 2 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 3 nederlag i denne serie.

Saudi Arabien vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 9 opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 28 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.8 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Argentina får ikke problemer med at sætte tre point på kontoen mod Saudi Arabien, som ikke ligner et mandskab, der vil skabe alt for mange problemer for favoritterne. Saudi Arabien har en hård kamp i vente mod verdensranglistens nummer 3 Argentina, der er kæmpe favoritter til at slippe af sted med en sejr. Vi tvivler på, at outsiderne har evnerne til at gøre mere end presse favoritterne til mere end et snævert nederlag.

Det er essensielt for alle at sætte tre point på kontoen så hurtigt som muligt ved en FIFA VM slutrunde. I dette tilfælde regner vi fuldt ud med, at Argentina har for meget i posen til at Saudi Arabien kan stoppe dem.

Facts og finurligheder for Argentina v Saudi Arabien.

  • Argentina har ikke tabt deres seneste 36 kampe
  • Argentina have won 7 of the last 8 matches without conceding a goal
  • Argentina scorede i 32 af deres seneste 34 kampe
  • Argentina have won the last 5 matches in a row while scoring more than 2.5 goals
  • Argentina vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 16 Saudi Arabien kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 16 Saudi Arabien kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 9 af Saudi Arabien’s seneste 11 kampe havde under 1.5 mål
  • Saudi Arabien har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Saudi Arabien har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe

Argentina mod Saudi Arabien – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Argentina og Saudi Arabien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Argentina høstede tre point i 8 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag i denne serie. Saudi Arabien sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 5 gange samt 3 nederlag.

Argentina er på en imponerende stime af 36 kampe i træk uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Argentinas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 0 af de forrige 10 kampe, som Saudi Arabien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.4 mål i disse kampe. Argentina holdt buret rent i deres foregående 5 kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE