Argentina vælter udesvage Venezuela i Buenos Aires

Argentina byder lørdag velkommen til Venezuela, og det er med en tårnhøj forskel på de to nationer. Argentina har forlængst sikret billetten til den kommende VM-slutrunde i Qatar. For dem gælder nu kun at indhente Brasilien på førstepladsen.

For Venezuela er alt håb ude. De har været det dårligste hold i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor de især på udebane har været elendige. De har tabt samtlige udekampe undervejs, og har nu blot denne ene sidste chance for at undgå at fuldende kvalifikationen uden point på fremmed græs.

Argentina har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede fre mål. Det er lig med 0.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent syv gange.

Venezuela vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt ikke målet rent en eneste gang i denne stime.

Form Argentina mod Venezuela

Argentina præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i VM-kvalifikationen, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede ni mål i kassen selv, mens de lukkede et mål ind.

Venezuela vandt ingen af deres foregående seks udekampe i VM-kvalifikationen, som i stedet kastede nul uafgjorte og seks nederlag af sig. De lukkede 14 mål ind og scorede selv tre.

Vores tip

Facts og finurligheder for Argentina v Venezuela.

  • Argentina har ikke tabt deres seneste 29 kampe
  • Argentina scorede i 25 af deres seneste 27 kampe
  • Argentina vandt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Argentina i 9 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Venezuela har ikke vundet deres seneste 10 udekampe
  • Der er scoret imod Venezuela i de seneste 12 kampe
  • Venezuela tabte 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Venezuela har spillet, har begge hold scoret
  • Venezuela scorede i 6 af deres seneste 8 kampe

Argentina vs Venezuela – Seneste nyt

Gonzalo Montiel og Joaquin Correa burde være de eneste spillere, som ikke er til rådighed for Argentina, når de skal i aktion mod Venezuela.

Argentina mod Venezuela – indbyrdes historik

Spilfiduser for kampen

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Lautaro Martinez viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Argentina bør bringe ham i spil mod Venezuela. Sidstnævnte ankommer med Jose Salomon Rondon, der stod for tre otte i de seneste seks kampe.

Argentina vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gang uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Venezuela vandt ingen af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort en gang og tabte ni kampe.

Der var over 3.5 mål i seks af de foregående 10 kampe mellem disse to. Argentina opererer med et snit på 2.1 mål i disse dueller, mens Venezuela ligger på 0.9 i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fem gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Argentina’s seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste 10 kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.1 mål.