Armenien vs Tyrkiet – Optakt, bedste Odds og gode tips

Armenien åbner deres kvalifikationsturnering til EM med et møde mod Tyrkiet. De to nationer står overfor hinanden den kommende lørdag på Republican Stadium – Vazgen Sargsyan. Med sejre på 2-0 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Armenien ser Tyrkiet uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.

Armenien, Kroatien, Letland, Tyrkiet, Wales er de 5 hold i gruppe D, der konkurrerer mod hinanden om at sikre en plads ved EM. Armenien går ind til deres kommende kamp som nummer 95 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Tyrkiet, som ligger nummer 44 i verden.

Tyrkiet er store favoritter til at vinde deres kamp mod Armenien, og skal Tyrkiet gå igennem gruppen så smertefrit, som de håber på, dur det ikke at afgive point her.

Form Armenien mod Tyrkiet

Bare ét point forhindrer Armenien i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-2 af Irland, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Kosovo. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Albanien, som satte sig igennem med 2-0. Armenien præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks landskampe. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de indkasserede 18 og scorede fire mål.

Tyrkiet har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Færøerne. De svarede stærkt igen mod Skotland, som blev slået 2-1, før de sejrede 2-1 over Tjekkiet. Tyrkiet præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede 14 mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Armenien har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Tyrkiet scorede mindst én gang i deres 18 forudgående kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Armenien v Tyrkiet.

  • Armenien har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Armenien i 14 af de seneste 16 kampe
  • Armenien tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Armenien var i tabte 5 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Armenien scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Tyrkiet scorede i deres seneste 18 kampe
  • 11 af Tyrkiet’s seneste 13 kampe havde over 2.5 mål
  • Tyrkiet scorede i deres seneste 10 udekampe
  • 9 af Tyrkiet’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Tyrkiet har spillet, har begge hold scoret

Armenien vs Tyrkiet – Seneste nyt

Armenien skulle bare have én spiller siddende, når de møder Tyrkiet på Republican Stadium – Vazgen Sargsyan.

Sargis Adamyan sidder over for Armenien i deres kommende opgave på grund af en skade.

Tyrkiet ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Armenien på Republican Stadium – Vazgen Sargsyan.

Ozan Kabak rejser ikke med Tyrkiet til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Armenien mod Tyrkiet – indbyrdes historik

Ikke bare vandt Tyrkiet deres seneste opgør mod Armenien, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 2-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 2-0. Armenien vandt nul af deres foregående to kampe mod Tyrkiet, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.33 i skrivende stund.

Spilfiduser for kampen

Da en ny EM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Armenien og Tyrkiet er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Armenien vandt beskedne fem sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne en gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Tyrkiet vandt seks af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. I deres seneste 10 udekampe præsterede Tyrkiet fire sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Armeniens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Tyrkiet formåede at score 2.5 mål i gennemsnit.