Arminia Bielefeld mod Augsburg i 1. Bundesliga runde 25 – optakt, odds og spilfiduser

Arminia Bielefeld byder velkommen til Augsburg i 1. Bundesliga på fredag på SchuecoArena.

Arminia Bielefeld er placeret som nummer 14 i tabellen med 25 point efter 24 kampe. Augsburg ligger på en placering som nummer 16 i stillingen med 22 point ovenpå deres 24 opgør.

Arminia Bielefeld vil være på udkig efter at udvide hullet til Augsburg i stillingen 1. Bundesliga, når klubberne står overfor hinanden den kommende fredag.

Når det kommer til mål, er Arminia Bielefeld ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Augsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arminia Bielefeld v Augsburg.

 • Arminia Bielefeld har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Arminia Bielefeld har spillet, har begge hold scoret
 • Arminia Bielefeld har ikke tabt deres seneste 5 hjemmekampe
 • Arminia Bielefeld uafgjort 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Arminia Bielefeld scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
 • Augsburg scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Der er scoret imod Augsburg i 9 af de seneste 11 udekampe
 • Augsburg tabte deres seneste 3 udekampe
 • I de seneste 3 Arminia Bielefeld kampe mod Augsburg var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Arminia Bielefeld kampe mod Augsburg var summen af mål under 3.5
 • Arminia Bielefeld har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Augsburg

Form Arminia Bielefeld mod Augsburg

Arminia Bielefeld drømmer om mere.

Arminia Bielefeld har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Hoffenheim tabte de 2-0, hvorefter de vandt 1-0 over Union Berlin. De var tilbage i rendestenen med et 3-0 nederlag mod Bayer Leverkusen.

Augsburg fortsat skidt kørende.

Augsburg har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Union Berlin satte de sig igennem med 2-0, før B. M’gladbach viste sig for stærke og sejrede 3-2. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Augsburg gik ned 1-2 mod Freiburg.

Arminia Bielefeld v Augsburg Indbyrdes historik

Sidste gang Arminia Bielefeld spillede imod Augsburg var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på WWK Arena sluttede 1-1. Arminia Bielefeld møder Augsburg med en historik imellem klubberne, der siger 0-2-1 for deres seneste 3 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 25 fortæller os, hvor Arminia Bielefeld og Augsburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på SchuecoArena.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Arminia Bielefeld’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Masaya Okugawa. Han har vist flaget for Arminia Bielefeld med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Augsburg har til gengæld forhåbninger om, at Michael Gregoritsch kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 4 i de seneste seks.