Arminia Bielefeld mod Bayern München i 1. Bundesliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Bayern München skal teste formen af mod Arminia Bielefeld den kommende søndag, når de mødes i 1. Bundesliga på SchuecoArena. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Arminia Bielefeld er placeret som nummer 16 i tabellen med 26 point efter 29 kampe. Bayern München ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 69 point ovenpå deres 29 opgør.

Bayern München er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 1. Bundesliga, når de skal op imod Arminia Bielefeld den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Når det kommer til mål, er Arminia Bielefeld ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 5 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Bayern München rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 3 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arminia Bielefeld v Bayern München.

 • Arminia Bielefeld har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
 • Arminia Bielefeld tabte 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Arminia Bielefeld i 10 af de seneste 12 kampe
 • Arminia Bielefeld ikke scoret i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Bayern München scorede i 48 af deres seneste 50 udekampe
 • Bayern München har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • I 5 af de seneste 7 udekampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
 • Bayern München vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Bayern München i 5 af de seneste 7 kampe
 • Arminia Bielefeld har scoret imod i de seneste 13 kampe i træk de har spillet mod Bayern München
 • Arminia Bielefeld har har ikke vundet i 14 af 16 seneste kampe mod Bayern München
 • Arminia Bielefeld har tabte i 9 af 11 seneste kampe mod Bayern München
 • I 6 ud af 8 seneste Arminia Bielefeld hjemmekampe mod Bayern München var antallet af mål under 3.5

Form Arminia Bielefeld mod Bayern München

Arminia Bielefeld er desperate efter point.

Bare ét point forhindrer Arminia Bielefeld i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 4-0 af Mainz 05, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod VfB Stuttgart. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Wolfsburg, som satte sig igennem med 4-0.

Bayern München håber på yderligere point til samlingen.

Bayern München har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Villarreal gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Augsburg, inden de senest spillede 1-1 mod Villarreal.

Arminia Bielefeld v Bayern München Indbyrdes historik

Bayern München sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 1-0 tilbage i November 2021 i 1. Bundesliga. Arminia Bielefeld går ind til opgøret med en historik mod Bayern München, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Arminia Bielefeld og Bayern München kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Arminia Bielefeld og Bayern München hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på SchuecoArena i vente.

Arminia Bielefeld mod Bayern München – Formstærke spillere

Han har hamret 32 mål ind så langt i turneringen og Robert Lewandowski stod desuden for 4 basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Arminia Bielefeld.