Arminia Bielefeld mod Greuther Fuerth i 1. Bundesliga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Arminia Bielefeld og Greuther Fuerth, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i 1. Bundesliga på SchuecoArena den kommende søndag.

Arminia Bielefeld indtager en plads som nummer 17 i tabellen med 17 point efter 18 kampe. På de 18 runder Greuther Fuerth har afviklet, har de indsamlet 6 point og ligger nummer 18 i stillingen.

De går ind til kampen på SchuecoArena som favoritter, og Arminia Bielefeld har udsigt til at skabe lidt afstand til Greuther Fuerth i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Når det kommer til mål, er Arminia Bielefeld ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Greuther Fuerth ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 29 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arminia Bielefeld v Greuther Fuerth.

  • Arminia Bielefeld scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Arminia Bielefeld har spillet, har begge hold scoret
  • Arminia Bielefeld har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Arminia Bielefeld har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Greuther Fürth tabte deres seneste 11 udekampe
  • Greuther Fürth har ikke vundet 22 af 23 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Greuther Fürth i de seneste 16 udekampe
  • Greuther Fürth ikke scoret i deres seneste 3 kampe
  • Greuther Fürth har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form Arminia Bielefeld mod Greuther Fuerth

Arminia Bielefeld håber på yderligere point til samlingen.

Arminia Bielefeld er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 2-0 over Bochum samt RB Leipzig. Serien blev dog bremset mod Freiburg i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 2-2.

Greuther Fuerth drømmer om mere.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Greuther Fuerth, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-0 mod B. Dortmund, hvorefter de opnåede et point efter 0-0 mod Augsburg. Senest satte de et point mere på tavlen efter 0-0 mod VfB Stuttgart.

Arminia Bielefeld v Greuther Fuerth Indbyrdes historik

Sidste gang Arminia Bielefeld spillede imod Greuther Fuerth var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Sportpark Ronhof Thomas Sommer sluttede 1-1. Arminia Bielefeld går ind til opgøret med en historik mod Greuther Fuerth, der siger 0-1-0 for deres seneste 1 kampe i 1. Bundesliga.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Arminia Bielefeld og Greuther Fuerth hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på SchuecoArena i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Masaya Okugawa når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Arminia Bielefeld, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Branimir Hrgota har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Greuther Fuerth, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 4 mål.