Arsenal dasker Dundalk hjem til Irland

Dundalk fra den grønne ø, man også kalder Irland, står overfor sin måske største kamp i klubbens historie. På den internationale scene har de i hvert fald ikke prøvet noget større i nyere tid, end når de torsdag aften lægger vejen forbi London, hvor Arsenal tager imod.

Bedst som man troede, at Arteta havde fået godt og grundigt styr på Gunners, opdager man, at han overhovedet ikke har fået godt og grundigt styr på Gunners. Arsenal fik en dask i fjæset søndag aften, da Leicester for første gang siden 1973 vandt en udekamp over London-klubben.

Dundalks form i den hjemlige liga kan i bedste fald beskrives som middelmådig, men med tanke på at de har kvalificeret sig til klubbens første gruppespil, er det ikke underligt, at det meste af fokus ligger på de internationale kampe. Den hjemlige liga kan man “altid” vinde igen. Hvornår oplever de et gruppespil igen?

Dundalks chance i aften vil være at prøve at blokere Arsenal ved at sætte mere eller mindre hele klubbens stab ned i feltet og lodse alt ad hækkenfeldt til. Arsenal skal bruge en sejr, men gider ikke anstrenge sig unødigt.

Flere interessante tips