Arsenal fortsætter himmelflugten mod Watford

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Watford den kommende søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til Arsenal vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen. Arsenal sluttede sidste sæson som nummer 8 med 61 point. 

Arsenal indtager en plads som nummer 6 i tabellen med 17 point efter 10 kampe. På de 10 runder Watford har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 16 i stillingen. Watford går ind til kampen mod The Gunners den kommende søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er Arsenal ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Watford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal vs Watford.

  • Arsenal er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Arsenal har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Watford har indkasseret mål i seneste 24 af 26 kampe;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 20 kampe i træk;
  • Watford har indkasseret mål i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Watford kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Arsenal mod Watford

Arsenal inde i god stime.

Arsenal går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Aston Villa nedlagt 3-1, hvorefter det blev 2-0 mod Leeds. Senest måtte også Leicester bøje sig i et 2-0 nederlag.

Watford håber på frisk start.

Watford ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Det er alt eller intet for Watford i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 0-5 nederlag mod Liverpool, hvortil de svarede igen mod Everton i en 2-5 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Southampton.

Med Arsenal i rigtig god form i de senere uger, hvor Watford ikke har leveret overbevisende, er et spil på Arsenal det oplagte valg. Bookmakerne giver Arsenal 70% chance for at tage tre point mod Watford. Det svarer til, at man får 1.42 på oddset for sejr til Arsenal, mens uafgjort giver 4.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til Watford betaler dig pengene 7.80 gange igen på oddset.

Arsenal v Watford Indbyrdes historik

Eftersom Watford har tilbragt en periode i en lavere division, er det første gang i en årræke, at de møder The Gunners i ligasammenhæng. Arsenal møder Watford med en historik imellem klubberne, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Arsenal har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Pierre-Emerick Aubameyang. Han er topscorer for Arsenal med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe. 

Watford krydser til gengæld fingre for, at Ismaila Sarr kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.