Arsenal mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Emirates Stadium på onsdag er en duel imellem hjemmeholdet Arsenal og gæsterne fra Aston Villa.

Nøjagtig 9 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Emirates Stadium.

Arsenal oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Arsenal præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 12 mål, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Aston Villa er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Aston Villa præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Aston Villa.

  • Arsenal vandt deres seneste 10 kampe
  • Arsenal har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 10 kampe
  • Arsenal vandt deres seneste 7 hjemmekampe
  • Arsenal har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Aston Villa scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
  • Aston Villa scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • I 4 af de seneste 5 udekampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Aston Villa i de seneste 6 kampe

Form Arsenal mod Aston Villa

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Leicester nedlagt 4-2, hvorefter det blev 0-3 mod Bournemouth. Senest måtte også Fulham bøje sig i et 2-1 nederlag.Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod 8 imod, spillede 0 uafgjort og tabte 1.

Det er alt eller intet for Aston Villa i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod Crystal Palace, hvortil de svarede igen mod Bolton i en 1-4 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod West Ham.Aston Villa sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.Aston Villa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 7.

Arsenal vs Aston Villa – Seneste nyt

Arsenal kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa på onsdag.Gabriel behøver ikke klæde om, når Arsenal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Thomas Partey, Oleksandr Zinchenko, Harry Clarke og Reiss Nelson er blandt de 4 spillere, som mangler for Arsenal den kommende onsdag.

Aston Villa har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Tyrone Mings og Diego Carlos, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod Aston Villa – indbyrdes historik

Arsenal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Aston Villa.The Gunners har generelt overtaget mod Aston Villa,, og kan fremvise en nydelig 7-0-3 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.44.

Emiliano Buendia virker til at være i anstændig form for Aston Villa, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Arsenal, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Martin Oedegaard, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Arsenal vandt 8 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2 nederlag. Aston Villa vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2 uafgjort, mens det blev til 3 nederlag.Målene flyder rimeligt frit for Arsenal på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 8 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af Aston Villas seneste 10 udekampe.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Arsenal præsterede 2.1 mål i gennemsnit, mens Aston Villa præsterede 0.8 mål i snit. Begge hold scorede 2 gange gange i disse dueller.Over 2.5 mål gav gevinst i 8 af Arsenals forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 3.6 mål i løbet af denne serie.Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.