Arsenal mod Bournemouth – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Bournemouth kommer til Emirates Stadium til et opgør i Premier League på lørdag, håber Arsenal at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 80 point fra deres første 35 kampe. Bournemouth halter 32 point efter oven på 35 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 10 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Arsenal klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Bournemouth, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Arsenal kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.7 mål pr. kamp med 27 kasser i alt. De indkasserede også seks mål, eller gennemsnitligt 0.6 pr. opgør. De holdt buret rent i seks af de kampe.

Bournemouth har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Arsenal har vundet 25 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League.

Bournemouth kigger på 13 sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League. Bournemouth bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

  • Arsenal var i vandt 12 af deres seneste 14 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal vandt 12 af 14 af deres seneste kampe i Premier League
  • Arsenal var i vandt 10 af deres seneste 12 hjemme kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Arsenal vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Bournemouth scorede i deres seneste 14 udekampe
  • Bournemouth scorede i 24 af deres seneste 26 kampe i Premier League
  • Bournemouth scorede i deres seneste 13 udekampe i Premier League
  • I 8 af de seneste 10 udekampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Bournemouth scorede i 14 af deres seneste 16 kampe

Form Arsenal mod Bournemouth

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolverhampton nedlagt 0-2, hvorefter det blev 5-0 mod Chelsea. Senest måtte også Tottenham bøje sig i et 2-3 nederlag. Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Bournemouth har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-1 til Aston Villa. De svarede stærkt igen mod Wolverhampton, som blev slået 0-1, før de sejrede 3-0 over Brighton. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Bournemouth to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede otte mål.

Arsenal vandt otte kampe, scorede 34 mål og indkasserede 16 i deres foregående 16 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 28 point. Bournemouth vandt to sejre i deres foregående 16 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 17 mål og lukkede 34 ind. Dette indbragte dem 12 point.

Arsenal vs Bournemouth – Seneste nyt

Arsenal kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth på lørdag.

Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber er blandt de seks spillere, som mangler for Arsenal på lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Milos Kerkez i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod Bournemouth – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af 8 af de seneste 10 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Arsenal har generelt overtaget mod Bournemouth,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.22.

Arsenal scorede mindst én gang i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Arsenal og Bournemouth.

Arsenal mod Bournemouth Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Kai Havertz viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Arsenal bør bringe ham i spil mod Bournemouth. Sidstnævnte ankommer med Justin Kluivert, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Arsenal høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Bournemouth sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Arsenal. Begge scorede også i syv af de seneste 10 udekampe for Bournemouth.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Arsenal formåede at score 2.6 mål i snit, hvorimod Bournemouth snittede en mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.