Arsenal mod Brentford i Premier League runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Arsenal er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Brentford på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.40 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Emirates Stadium.

Arsenal er placeret som nummer 6 i tabellen med 39 point efter 22 kampe. Brentford ligger på en placering som nummer 14 i stillingen med 24 point ovenpå deres 22 opgør.

Brentford går ind til kampen mod Arsenal den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er Brentford ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Brentford.

  • Arsenal har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • Arsenal ikke scoret i 4 af deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Brentford i de seneste 14 kampe
  • Brentford tabte 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Brentford har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret

Form Arsenal mod Brentford

The Gunners fortsat skidt kørende.

Arsenal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Liverpool, hvorefter de opnåede 0-0 mod Burnley. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Wolves.

Brentford i ekspresfart mod bunden.

Bare ét point forhindrer Brentford i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 4-1 og 2-0 mod Everton og Manchester City. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Crystal Palace.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker The Gunners til at have en god chance for endnu en sejr mod Brentford. Bookmakerne giver Arsenal 71% chance for at tage tre point mod Brentford. Det svarer til, at man får 1.40 på oddset for sejr til Arsenal, mens uafgjort giver 4.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Brentford betaler dig pengene 7.50 gange igen på oddset.

Arsenal v Brentford Indbyrdes historik

Brentford havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i august 2021 i Premier League. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Brentford, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Premier League.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Arsenal og Brentford hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 26. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Emirates Stadium i vente.

Manden med målnæsen

Hold øje med Saka når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 1 gange i seks kampe for The Gunners, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Ivan Toney har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Brentford, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.