Arsenal mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Arsenalpå lørdag møder Brentford. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 50 point fra deres første 20 kampe. Brentford halter 17 point efter oven på 21 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 7 i tabellen.

Arsenal har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede syv mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Brentford kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Arsenal har vundet 16 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Premier League. Arsenal er på en fantastisk stime af intet mindre end 12 kampe i træk på Emirates Stadium uden nederlag.

Brentford har indtil videre præsteret otte sejre og ni uafgjorte samt fire nederlag i Premier League. Brentford er på en stærk stime af 9 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Brentford.

  • Arsenal har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Arsenal var i vandt 8 af deres seneste 10 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Arsenal vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Brentford har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • 6 af Brentford’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 3 Brentford kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Brentford har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe

Form Arsenal mod Brentford

Arsenal har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-2 sejr over Manchester United. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Manchester City, siden 1-0 mod Everton. Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod seks imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Brentford virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Bournemouth, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod Leeds, hvorpå Southampton blev besejret 3-0. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede syv mål.

Arsenal har opnået 25 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt otte kampe med en score på 22 mål for og 11 imod. Brentford vandt fire sejre i deres foregående ni kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 16 mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem 14 point.

Arsenal vs Brentford – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brentford den kommende lørdag. Gabriel behøver ikke klæde om, når Arsenal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Brentford med på Emirates Stadium.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på lørdag møder Arsenal.

Det er navne som Pontus Jansson, Ivan Toney, Frank Onyeka, Shandon Baptiste og Aaron Hickey, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod Brentford – indbyrdes historik

Arsenal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Brentford. Arsenal går til kampen mod Brentford med en 2-0-1 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 67%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Arsenal og Brentford.

Arsenal mod Brentford Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Edward Nketiah viser rigtig god form med fire mål i seks kampe og Arsenal bør bringe ham i spil mod Brentford. Sidstnævnte ankommer med Ivan Toney, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Arsenal høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Brentford sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fire nederlag. Arsenal holdt gæsterne på Emirates Stadium fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Brentford præsterede et rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Arsenal præsterede et gennemsnit på 1.67 mål, mens Brentford snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Arsenals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Brentford spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.