Arsenal drømmer stadig om billet til europæisk deltagelse

Arsenal tager den kommende søndag imod Brighton i Premier League på Emirates Stadium. Arsenal indtager en 9. plads med 58 point efter 37 kampe. The Seagulls har 41 point og er på en 16. plads i tabellen.

The Gunners inde i god stime.

Arsenal går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 4 sejre i de seneste 6 kampe. Deres seneste tre kampe gav først The Gunners en 3-1 sejr mod West Brom, herefter fulgte en 1-0 sejr mod Chelsea, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 3-1 sejr mod Crystal Palace.

The Gunners har hjemme bare formået at tage 6 point ud af 18 mulige siden april på Emirates Stadium. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på eget græs.

Brighton håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Seagulls igennem de seneste ugers kampe. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Brighton led et et 2-1 ude nederlag mod Wolves, hvorefter de noterede en 1-1 uafgjort mod West Ham mens den seneste kamp resulterede i en 3-2 sejr mod Manchester City.

Det har været et middelmådigt udbytte af 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe for Brighton. Der skal sandsynligvis andre boller på suppen, hvis de skal hente tre point i deres kommende udekamp .

Arsenal vs Brighton h2h

Brighton tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da Arsenal noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Brighton sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 3 gange i de seneste 7 kampe mellem Arsenal og Brighton. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder. Arsenal møder Brighton med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-3 for deres seneste 7 kampe i Premier League.

Stats and facts for Arsenal and Brighton.

  • ArsenalArsenal har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • ArsenalArsenal har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • ArsenalArsenal har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • ArsenalI 4 of 6 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • BrightonBrighton ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • BrightonI 5 of 7 seneste Brighton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • BrightonBrighton har scoret i seneste 4 af 6 kampe;
  • BrightonBrighton har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Gunners giver 1.60 for en sejr, uafgjort betaler 4.20 retur, mens Brighton giver 5.00 på oddset.