Arsenal mod Burnley i Premier League runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Burnley på søndag i Premier League. Alt andet end en sejr til Arsenal vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Med en placering som nummer 6 i stillingen har The Gunners samlet 35 point efter 20 kampe. På 11 point befinder Burnley sig rangeret som nummer 20 for 20 afviklede kampe.

Burnley går ind til kampen mod The Gunners på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Hvad målscoring angår, er The Clarets ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Burnley.

 • Arsenal scorede i deres seneste 12 hjemmekampe
 • Arsenal vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Arsenal har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste hjemmekampe
 • Arsenal har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Der er ikke scoret imod Arsenal i 5 af de seneste 7 hjemmekampe
 • Burnley har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Burnley i 11 af de seneste 12 udekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Burnley har spillet, har begge hold scoret
 • Burnley tabte deres seneste 3 udekampe
 • Arsenal har har ikke tabt i 14 af 15 seneste kampe mod Burnley
 • Arsenal har scorede i 13 af de senest 15 kampe mod Burnley
 • I 6 ud af 7 seneste Arsenal hjemmekampe mod Burnley var antallet af mål over 2.5
 • Arsenal har vandt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Burnley
 • I de seneste 4 Arsenal kampe mod Burnley var summen af mål under 2.5

Form Arsenal mod Burnley

Arsenal drømmer om mere.

Bare ét point forhindrer Arsenal i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Nottingham F., før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Liverpool. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Liverpool, som satte sig igennem med 2-0.

The Clarets i ekspresfart mod bunden.

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-1 af Manchester United, før Leeds satte sig igennem med 3-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Huddersfield, der satte sig igennem med 1-2.

Arsenal v Burnley Indbyrdes historik

Arsenal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i September 2021 i Premier League. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Burnley, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I 5 af de seneste 10 opgør mellem Arsenal og Burnley var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Arsenal og Burnley ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Emirates Stadium.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emile Smith Rowe. Han har vist flaget for Arsenal med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

The Clarets har til gengæld forhåbninger om, at Maxwel Cornet kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.