Arsenal mod Burnley – Optakt, Spilfiduser, Odds

Burnley står overfor Arsenal på lørdag i et Premier League møde på Emirates Stadium.

Som ligaens bundprop har Burnley opnået fire point efter 11 runder, mens Arsenal har kæmpet sig til 24 point. Dette giver dem en placering som nummer 4 i Premier League stillingen.

Arsenal har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.1 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 21 garn. De lukkede otte mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Burnley vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 24 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.4 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Arsenal har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 11 kampe. De kan i stedet fremvise syv sejre og tre uafgjorte.

Burnley har indtil videre præsteret en sejre og en uafgjorte samt ni nederlag i Premier League. Burnley led nederlag i deres seneste 4 kampe.

Vores tip

  • 18 af Arsenal’s seneste 19 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 23 kampe
  • Arsenal har ikke tabt deres seneste 10 hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 20 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • 8 af Arsenal’s seneste 10 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • 15 af Burnley’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • Burnley var i tabte de seneste 5 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Burnley i 14 af de seneste 16 kampe
  • Burnley har i tabte 3 af de seneste 4 kampe ikke scorede et mål
  • Burnley tabte deres seneste 5 kampe

Form Arsenal mod Burnley

Arsenal har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod West Ham tabte de 3-1, Newcastle også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Arsenal formåede at vinde 2-0 over Sevilla. Arsenal vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 15 mål og lukkede seks.

Burnley har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Bournemouth, før Everton satte sig igennem med 3-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Crystal Palace, der satte sig igennem med 0-2. Burnley kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fem.

Arsenal scorede 15 mål og indkasserede tre i deres seneste seks kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 16 point og fem sejre. Burnley opnåede nul sejre og nul point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

Arsenal vs Burnley – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Burnley den kommende lørdag.

Martin Oedegaard, Emile Smith Rowe, Gabriel Jesus, Thomas Partey og Jurrien Timber er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Burnley med på Emirates Stadium.

Burnley må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Aaron Ramsey, Lyle Foster, Manuel Benson, Dara O’Shea, Hjalmar Ekdal, Vitinho og Michael Obafemi bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Burnley, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Burnley – indbyrdes historik

Burnley har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 16 indbyrdes opgør mod Arsenal. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Arsenal senest mødte Burnley i Premier League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Arsenal plejer at være ok med at møde Burnley, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Emirates Stadium.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Arsenal og Burnley blev der scoret højst to mål. I fire af de tidligere ti kampe mellem Arsenal og Burnley scorede begge hold.

Arsenal mod Burnley Spiltips

Edward Nketiah har været stærk for Arsenal i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Burnley håber, at Charlie Taylor kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Arsenal vandt syv af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tre gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Burnley vandt tre af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte fem kampe. Burnley præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. Arsenal formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Emirates Stadium.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Arsenal har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Burnley et snit på 0.5 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.