Arsenal mod Chelsea i Premier League runde 2 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når The Blues tager imod Arsenal på Emirates Stadium. Arsenal sluttede sidste sæson som nummer 8 med 61 point. De skal i denne runde 2 af den nye sæson i Premier League op imod Chelsea. 

Arsenal håber at svare igen i deres kommende kamp i Premier League efter at være kommet tomhændede igennem premiere-runden med et surt nederlag. Arsenal går igen ind til en sæson som kandidater til medaljer, men næsen skal næppe sættes op efter mere end bronze. 

Chelsea opnåede, hvad de håbede på i deres første kamp i Premier League, hvor de kunne sætte tre point på kontoen for sæsonens første sejr. Chelsea har sigtekornet rettet mod titlen i Premier League, og sølvmedaljer vil sandsynligvis blive anset for en skuffelse. Det er top mod bund i Premier League og Chelsea vil være opsatte på at lade The Gunners smage forskellen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal vs Chelsea.

  • Arsenal har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Arsenal har scoret i seneste 7 af 9 kampe.
  • Chelsea har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Chelsea kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Chelsea har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe;
  • I 3 seneste Chelsea kampe i træk var antal mål OVER 2.5.

Form Arsenal vs Chelsea

Arsenal kom skidt igang

Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Arsenal i deres forgange tre kampe noteret sig en 3-1 sejr mod Crystal Palace, en 2-0 sejr mod Brighton og senest et 2-0 nederlag mod Brentford.

Chelsea fik stærk start

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Blues igennem de seneste ugers kampe. Tæller vi sidste sæsons afsluttende resultater med har Chelsea i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Manchester City i Champions League, en 1-1 uafgjort mod Villarreal og senest en 3-0 sejr mod Crystal Palace.

På baggrund af de seneste resultater og med The Gunners i halvsløj form, er det oplagt at gå med The Blues til 1.76 på oddset.

Arsenal v Chelsea Indbyrdes historik

Arsenal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i May 2021 i Premier League. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Chelsea, der siger 5-1-4 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Arsenal og Chelsea bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

The Blues krydser til gengæld fingre for, at Trevoh Chalobah kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 1 i de seneste seks.