Arsenal mod Chelsea – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Chelsea kommer forbi på tirsdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 74 point fra deres første 33 kampe. Chelsea halter 27 point efter oven på 31 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 9 i tabellen.

Arsenal ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end tre kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 30 gange, mens de også indkasserede fire. Det er i gennemsnit 0.4 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur syv gange.

Chelsea udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også 21 scoringer, eller et snit på 2.1 pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Arsenal har vundet 23 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Premier League.

Chelsea kigger på 13 sejre, samt otte uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League. Chelseas seneste 6 kampe bød på over 3.5 mål.

Vores tip

  • Arsenal var i vandt 10 af deres seneste 12 kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Arsenal var i vandt 9 af deres seneste 11 hjemme kampe i Premier League involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal vandt 10 af 12 af deres seneste kampe i Premier League
  • Arsenal vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • I 11 af de seneste 12 udekampe Chelsea har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Chelsea scorede i deres seneste 15 kampe i Premier League
  • I 12 af de seneste 14 kampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 udekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • 12 af Chelsea’s seneste 14 kampe havde over 3.5 mål

Form Arsenal mod Chelsea

Arsenal har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Aston Villa tabte de 0-2, Bayern Munich også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Arsenal formåede at vinde 0-2 over Wolverhampton. Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Chelsea har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Sheffield United, før de sejrede 6-0 mod Everton. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Manchester City. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 12 mål.

Arsenal vandt syv kampe, scorede 27 mål og indkasserede 14 i deres foregående 15 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 25 point. Chelsea vandt fire sejre i deres foregående 13 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 26 mål og lukkede 30 ind. Dette indbragte dem 16 point.

Arsenal vs Chelsea – Seneste nyt

Arsenal kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Chelsea på tirsdag.

Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber er blandt de seks spillere, som mangler for Arsenal på tirsdag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sanchez, Reece James og Wesley Fofana bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Arsenal. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Arsenal og Chelsea senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 2-2 på Emirates Stadium. Arsenal plejer at være ok med at møde Chelsea, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Emirates Stadium.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Arsenal og Chelsea blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Arsenal og Chelsea fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Arsenal mod Chelsea Spiltips

Han har hamret 20 mål ind så langt i turneringen og Cole Palmer stod desuden for ti basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Arsenal.

Arsenal høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Arsenal. Begge scorede også i ni af de seneste 10 udekampe for Chelsea.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Arsenal opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens Chelsea ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 gav gevinst på oddset i otte af udeholdets seneste ti opgør, hvori Chelsea formåede at score 2.6 mål i gennemsnit.