Arsenal på vanskelig opgave mod hævngerrige Everton

Såvel Arsenal som Everton har som minimum kig på at konsolidere deres position på fredag. Begge har sågar mulighed for at forbedre placeringen i Premier League yderligere i deres direkte duel. Arsenal indtager en 9. plads med 46 point efter 32 kampe. Everton har 49 point og er på en 8. plads i tabellen.

Everton lurer på overraskelsen mod Arsenal den kommende fredag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Arsenal drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Arsenal, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Arsenal en 3-0 sejr mod Sheffield United, herefter fulgte en 4-0 sejr mod Sl. Prag i Europa League, mens de i den seneste kamp delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod Fulham.

Arsenal har hjemme bare formået at tage 8 point ud af 18 mulige siden februar på Emirates Stadium. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Everton fortsat skidt kørende.

Everton går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Toffees spillede 1-1 uafgjort mod Crystal Palace, hvorefter de noterede sig en kedelig 0-0 kamp med Brighton for senest at agere den ene part i en 2-2 uafgjort mod Tottenham.

En række stærke præstationer på udebane har set Everton tage 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil helt klart gå ind til opgøret på fredag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Arsenal vs The Toffees h2h

Head-2-Head

Arsenal har momentum på deres side

Arsenal tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League, da The Toffees noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor The Gunners sikrede alle tre point via en sejr på 3-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Arsenal synes at have et nærmest kærligt forhold til Everton, som de har besejret 6 gange i de 10 seneste opgør i Premier League.

  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Arsenal har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • Der er scoret imod Arsenal i de seneste 5 af 7 kampe.
  • Everton ikke vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Everton er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Everton kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Everton har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Arsenal giver 2.10 for en sejr, uafgjort betaler 3.40 retur, mens The Toffees giver 3.75 på oddset.