Arsenal mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Everton gæster Arsenal’s stadion på onsdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Arsenal.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 57 point fra deres første 24 kampe. Everton halter 36 point efter oven på 24 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 18 i tabellen.

Arsenal har før kampen den kommende onsdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 12 mål. Det er lig med 1.2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Hvad målscoring angår, er Everton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne seks gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Arsenal er noteret for 18 sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Premier League i denne sæson.

Everton har indtil videre præsteret fem sejre og seks uafgjorte samt 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Everton.

  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Arsenal i de seneste 6 kampe
  • Arsenal har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • 12 af Everton’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Everton var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Everton har ikke vundet 11 af 12 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 15 af de seneste 17 udekampe
  • Der er scoret imod Everton i 12 af de seneste 14 kampe

Form Arsenal mod Everton

Arsenal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-3 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Aston Villa, som blev slået 2-4, før de sejrede 0-1 over Leicester. Arsenal vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 13mål, men lukkede også syv ind.

Everton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Liverpool tabte de 2-0, hvorefter de vandt 1-0 over Leeds. De var tilbage i rendestenen med et 0-2 nederlag mod Aston Villa. Everton vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede ni mål ind og scorede selv en.

Arsenal vs Everton – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Everton den kommende onsdag. Gabriel behøver ikke klæde om, når Arsenal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Everton med på Arsenal’s stadion.

Everton ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Arsenal.

Det er navne som Alex Iwobi, Nathan Patterson, Michael Keane, James Garner og Andros Townsend, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Arsenal’s stadion.

Arsenal mod Everton – indbyrdes historik

Arsenal sikrede sig alle tre point i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe mod Everton. I det seneste opgør mellem disse to løb Everton med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på onsdag. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Arsenal vandt fire opgør, mens Everton sejrede fem gange. En hjemmesejr giver odds 1.36 hos bookmakerne, mens udesejren ligger til odds 9.00.

Everton scorede i deres seneste 6 opgør mod Arsenal i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Arsenal og Everton var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Arsenal mod Everton Spiltips

Bukayo Saka har været stærk for Arsenal i den senere tid med tre mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Everton håber, at Seamus Coleman kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Arsenal var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Everton sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led syv nederlag. Everton lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Arsenal præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Arsenal’s stadion.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Arsenal præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Everton landede et snit på 1.1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.