Arsenal skal følge op på stærk Europa League-optræden mod Fulham

Arsenal tager på søndag imod Fulham i Premier League på Emirates Stadium. Arsenal ligger nummer 9 i stillingen med 45 point efter 31 kampe. 19 point bagefter efter 32 kampe finder man Fulham på en placering som nummer 18.

Nederlag i deres seneste 4 kampe i streg har lagt en seriøs dæmper på humøret i og omkring klubben i Fulham. Desværre for dem kan der vente yderligere skuffelser, når de skal op imod Arsenal på Emirates Stadium.

Arsenal håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Arsenal igennem de seneste ugers kampe. Arsenal spillede 1-1 mod Sl. Prag i Europa League, hvorefter de tog en 3-0 sejr mod Sheffield United, inden de smadrede Sl. Prag 4-0 i Europa League i deres seneste kamp.

Arsenal har hjemme bare formået at tage 7 point ud af 18 mulige siden februar på Emirates Stadium. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Fulham fastlåst i elendig stime.

Det kan dårligt blive værre for Fulham, som står med en håndfuld nederlag inden deres næste opgave i Premier League. Fulham kom til kort i et 2-1 nederlag mod Leeds, hvorefter de led et 3-1 nederlag mod Aston Villa, inden de tabte 1-0 til Wolves i deres seneste kamp.

Med 2 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Fulham vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Arsenal vs Fulham h2h

Head-2-Head

Trejde gang måske lykkens gang

The Gunners vandt de seneste to kampe mod Fulham i Premier League med yderst komfortable cifre. En øretæve på 3-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 4-1. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Arsenal plejer at være glade for at møde Fulham, og tog sig kærligt af alle tre point 6 gange i de seneste 10 kampes i Premier League.

  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Arsenal har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 4 seneste Arsenal kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Fulham har tabt i de seneste 4 kampe i træk;
  • Fulham har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • Fulham har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Gunners giver 1.75 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens Fulham giver 5.00 på oddset.