Arsenal mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal tager imod Fulham på Emirates Stadium i runde 4 på lørdag i Premier League.

Arsenal er nummer 1 i tabellen med 9 point efter 3 kampe, mens Fulham rangerer som nummer 7 med 5 point efter 3 kampe.

Arsenal er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Fulham på Emirates Stadium.

The Gunners oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Arsenal præsterede flotte 2.5 mål pr. kamp, eller sammenlagt 25 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Hvad målscoring angår, er Fulham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Fulham.

  • Arsenal vandt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Arsenal har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Arsenal vandt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Arsenal har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Fulham har spillet, har begge hold scoret
  • Fulham har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Fulham scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
  • Fulham scorede i 7 af deres seneste 9 udekampe
  • Der er scoret imod Fulham i 5 af de seneste 6 kampe

Form Arsenal mod Fulham

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Crystal Palace nedlagt 0-2, hvorefter det blev 4-2 mod Leicester. Senest måtte også Bournemouth bøje sig i et 0-3 nederlag.Arsenal vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Premier League, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 2 nederlag. De scorede 15 mål og lukkede 9.

Fulham har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Wolverhampton, før de sejrede 3-2 mod Brentford. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Crawley.Fulham vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 3 uafgjorte og 3 nederlag af sig. De lukkede 10 mål ind og scorede selv 4.

Arsenal vs Fulham – Seneste nyt

Arsenal kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Fulham.Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Harry Clarke og Reiss Nelson er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Fulham med på Emirates Stadium.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på lørdag møder Arsenal.

Det er navne som Neeskens Kebano, Manor Solomon, Joe Bryan og Harry Wilson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod Fulham – indbyrdes historik

Fulham har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 15 indbyrdes opgør mod Arsenal.Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Arsenal og Fulham senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Emirates Stadium. Bookmakerne har The Gunners som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 1.32, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Arsenal76% chance for at banke Fulham. En pointdeling betaler 5.50 i gevinst på oddset, hvor imod Fulham udbetaler 9.04 i gevinst på oddset for en sejr.Arsenal går til kampen mod Fulham med en 6-3-1 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 60%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Arsenal scorede mindst én gang i de seneste 14 indbyrdes opgør mod Fulham i Premier League.

Martin Oedegaard har 3 mål i seks Premier League kampe for The Gunners, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Fulham. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Aleksandar Mitrovic, der har banket 3 mål ind i Premier League.

Arsenal har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med 8 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 0 kampe, mens 2 kastede nederlag af sig. Fulham vandt 4 af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede 2 uafgjort og tabte 4 gange i denne stime.Målene flyder rimeligt frit for Arsenal på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af Fulhams seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Arsenal præsterede et gennemsnit på 2.4 mål, mens Fulham snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Arsenals sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.4 mål i gennemsnit i denne stime.Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.