Leeds kan lamme tamme Arsenal

Fra deres lune placering i midten af tabellen har både Arsenal og Leeds mulighed for at konsolidere sig yderligere, når de mødes i Premier League. Arsenal ligger nummer 11 i stillingen med 31 point efter 23 kampe. 1 point foran efter 22 kampe finder man Leeds på en placering som nummer 10.

The Gunners går ind til kampen mod Leeds den kommende søndag med håbet om at hale ind på dem i stillingen i Premier League.

The Gunners fortsat skidt kørende.

Arsenal ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i Premier League. The Gunners spillede 0-0 uafgjort mod Manchester United, hvorefter de tabte 2-1 til Wolves, inden de gik ned med 1-0 til Aston Villa i deres foregående tre kampe.

Arsenals form på hjemmebane er gennemsnitlig med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt.

Leeds drømmer om mere.

Leeds har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. Leeds sikrede sig en komfortabel 2-0 hjemmesejr over Crystal Palace, mens de i runden forinden led et 2-1 nederlag mod Everton. Forud var gået en 3-1 udesejr over Leicester.

Leeds har på udebane noteret sig 9 point ud af 18 mulige siden december. En form, som giver Arsenal en tro på, at point er indenfor rækkevidde den kommende søndag.

The Gunners vs Leeds h2h

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Arsenal og Leeds senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede i 0-0 på Elland Road. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med en historik der siger 5-2-3 mod Leeds i deres seneste dueller i Premier League, kan Arsenal i det mindste nære en vis optimisme i forhold til den kommende kamp.

  • Arsenal ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Leeds United har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Leeds United kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 6 seneste Leeds United udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Leeds United har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: The Gunners giver 1.80 for en sejr, uafgjort betaler 3.75 retur, mens Leeds giver 4.10 på oddset.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.57 på oddset, hvilket svarer til 64% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 2.25 på oddset.

Statistics