Arsenal mod Lens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal skal op imod Lens på onsdag i en duel på Emirates Stadium. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Arsenal er fortsat uden nederlag med ni points for deres første fire Champions League kampe i denne sæson. De har kursen sat mod at gå videre fra gruppespillet, og skal bruge en sejr for at sikre førstepladsen.

Arsenal kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også 18 mål, eller gennemsnitligt 1.8 pr. opgør. De holdt buret rent i tre af de kampe.

Lens er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Lens præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

  • 18 af Arsenal’s seneste 20 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Arsenal har ikke tabt deres seneste 11 hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 23 af deres seneste 24 kampe
  • Arsenal scorede i 21 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • Arsenal har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • I de seneste 4 Lens udekampe, har summen af mål været under 1.5
  • 11 af Lens’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 5 Lens udekampe, har summen af mål været under 2.5
  • Lens har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • Lens har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe

Odds til kampen mellem Arsenal og Lens leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Arsenal (1.30) | Uafgjort (5.50) | Lens (8.00)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.35) | Over 2.5 (1.57)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.80) | BTTS Nej (1.95)

Mangler du en bookmaker til Arsenal mod Lens? Få et risikofrit væddemål her.

Arsenal vs Lens – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fire fraværende spillere, når de på onsdag skal i kamp mod Lens. Fabio Vieira får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Emile Smith Rowe, Thomas Partey og Jurrien Timber er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Lens med på Emirates Stadium.

Lens ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på onsdag møder Arsenal.

Det er navne som Deiver Machado, Oscar Cortes, Jimmy Cabot og Wuilker Farinez, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Lineup Arsenal vs Lens

Form Arsenal mod Lens

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sevilla nedlagt 2-0, hvorefter det blev 3-1 mod Burnley. Senest måtte også Brentford bøje sig i et 0-1 nederlag.

Lens har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til PSV Eindhoven. De svarede stærkt igen mod Marseille, som blev slået 1-0, før de sejrede 0-3 over Clermont Foot.

Arsenal mod Lens – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Lens sig en 2-1 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende onsdag? Når Arsenal går ind til kampen mod Lens på Emirates Stadium, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 2-1-1 i deres tidligere fire opgørs.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i tre af de seneste fire kampe mellem Arsenal og Lens.

Arsenal vandt syvaf deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede tregange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Lens vandt toaf deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort tregange og tabte femkampe. Arsenal er kommet blæsende ud ad startblokken med kampens første mål i syv af deres seneste 10 hjemmekampe på Emirates Stadium. Gæsterne stod for kampens første scoring i fem af deres seneste 10 udekampe.

Arsenal mod Lens – Formstærke spillere

Elye Wahi virker til at være i anstændig form for Lens, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Arsenal, som er store favoritter til sejren den kommende onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Gabriel Jesus, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.