Arsenal skal lamme Liverpools top 4-jagt

Fra deres lune placering i midten af tabellen kan både The Gunners og Liverpool uden at risikere alt for meget gå efter at forbedre positionen i Premier League. Arsenal er placeret nummer 9 i stillingen med 42 point for 29 kampe, og 4 point foran efter 29 kampe ligger Liverpool nummer 7.

The Reds kan lukke runden på en placering i top seks ved at nedlægge The Gunners den kommende lørdag i Premier League.

Arsenal bøjer sig ikke.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Arsenal igennem de seneste ugers kampe. I Arsenals 3 sidste kampe har de været igennem en 2-1 sejr mod Tottenham, hvorpå fulgte et 1-0 nederlag mod Olympiacos i Europa League, mens de spillede 3-3 mod West Ham.

Arsenal har på hjemmebane noteret sig 10 point ud af 18 mulige siden januar. En form, der fortæller The Reds, at de sandsynligvis kommer på hårdt arbejde den kommende lørdag.

Liverpool håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Liverpool, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Liverpool kom til kort i et 1-0 nederlag mod Fulham, hvorefter de vandt en 2-0 sejr mod RB Leipzig i Champions League, inden de nedlagde Wolves 1-0 i deres foregående tre kampe.

Oven på en fremragende stime af The Reds på 5 sejre og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ligner The Reds et meget stærkt bud på en sejrherre her.

The Gunners vs Liverpool h2h

Head-2-Head

Målfest noget nær garanteret

Arsenal trak det korteste strå, da Liverpool vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i Premier League. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Arsenal noterede sig i den forrige kamp. De seneste dueller mellem klubberne var profitable på oddset, hvis man havde væddet sine penge på begge hold til at score. Ikke færre end 9 af de foregående 10 kampe bød på mål fra begge parter. Man kan konstatere, at Liverpool på det seneste har været i stand til at “læse” The Gunners godt med en 6-3-1 historik i Premier League før denne kamp.

  • Arsenal er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • Arsenal har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • Arsenal har scoret i seneste 6 af 8 kampe.
  • Liverpool har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 6 of 8 seneste Liverpool kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Liverpool har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 5 seneste Liverpool kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.