Arsenal mod Liverpool i Premier League runde 27 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når Arsenal får besøg af Liverpool i Emirates Stadium. Der er kickoff til kampen på onsdag.

Som nummer 4 har Arsenal formået at skrabe 51 point sammen for 26 kampe. Med 66 point har Liverpool for 26 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 2 i Premier League.

Arsenal har brug for en sejr den kommende onsdag for at lukke afstanden til Liverpool i stillingen i Premier League. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

The Gunners har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på onsdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 7 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de 5 mål ind, eller 0.5 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Liverpool.

 • Arsenal vandt deres seneste 4 kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
 • Arsenal har ikke tabt deres seneste 5 kampe
 • Der er scoret imod Arsenal i 5 af de seneste 6 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 39 af deres seneste 40 udekampe
 • Liverpool har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste kampe
 • Liverpool vandt 13 af 14 af deres seneste kampe
 • I 14 ud af 16 seneste Arsenal kampe mod Liverpool var antallet af mål over 2.5
 • Arsenal har scoret imod i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Liverpool
 • Arsenal har har ikke vundet i 14 af 16 seneste kampe mod Liverpool
 • I 30 ud af 32 seneste Arsenal kampe mod Liverpool var antallet af mål over 1.5
 • I 6 af de seneste 8 kampe Arsenal har spillet mod Liverpool har begge hold scoret

Form Arsenal mod Liverpool

Arsenal i forrygende form.

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolves nedlagt 2-1, hvorefter det blev 3-2 mod Watford. Senest måtte også Leicester bøje sig i et 2-0 nederlag.

Liverpool i fantastisk målform

Liverpool har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke West Ham med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Inter. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Brighton.

Arsenal v Liverpool Indbyrdes historik

 Liverpool vandt de seneste to kampe mod Arsenal i Premier League med yderst komfortable cifre. En øretæve på 4-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 3-0. Bookmakerne har Arsenal som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder <span class=”si-odds” odds=”3.80″ odds_f=”14/5″ odds_a=”+280″>3.80</span>, hvilket svarer til, at bookmakerne giver The Gunners26% chance for at banke Liverpool. En pointdeling betaler <span class=”si-odds” odds=”4.30″ odds_f=”33/10″ odds_a=”+330″>4.30</span> i gevinst på oddset, hvor imod Liverpool udbetaler <span class=”si-odds” odds=”1.80″ odds_f=”4/5″ odds_a=”-125″>1.80</span> i gevinst på oddset for en sejr. Arsenal møder Liverpool med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Arsenal og Liverpool bød 9 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 27 fortæller os, hvor Arsenal og Liverpool ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på onsdag på Emirates Stadium.

Manden med målnæsen

Det er vanskeligt at se udover Mohamed Salah, når man går på jagt efter en mulig målscorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 3 mål i seks kampe i alle turneringer for Liverpool. Hans total for sæsonen siger 20 netop nu.

Med 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer for The Gunners, er Bukayo Saka manden at holde øje med, når han endnu engang skal på måljagt.