Arsenal mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal skal op imod Liverpool på Emirates Stadium på søndag i en spændende Premier League duel.

Liverpool nyder udsigten fra toppen af tabellen med 51 point for 22 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Arsenal ligger placeret som nummer 3 i Premier League med 46 point oven på 22 afviklede kampe.

Liverpool har en svær kamp foran sig på søndag, når de skal forsøge at forsvare deres topplacering. Arsenal kunne få et solidt selvtillidsboost ud af at overraske ligaens førerhold, og de har ikke meget at tabe.

Arsenal har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ni gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Arsenal har vundet 14 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League.

Liverpool har indtil videre præsteret 15 sejre og seks uafgjorte samt en nederlag i Premier League. Liverpool har ramt en seriøst god formkurve, der siger 15 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Arsenal har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Arsenal har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 20 af deres seneste 22 hjemmekampe i Premier League
  • Arsenal scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • Arsenal var i vandt 7 af deres seneste 9 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Liverpool scorede i 48 af deres seneste 49 kampe
  • Liverpool har ikke tabt 31 af 32 af deres seneste kampe i Premier League
  • Liverpool scorede i deres seneste 25 udekampe
  • Liverpool scorede i 30 af deres seneste 31 kampe i Premier League
  • Liverpool har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe

Form Arsenal mod Liverpool

Arsenal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Liverpool. De svarede stærkt igen mod Crystal Palace, som blev slået 5-0, før de sejrede 1-2 over Nottingham Forrest. Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod fire imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Fulham, før de bankede Norwich med 5-2. Senest blev Chelsea nedlagt i en 4-1 sejr. Liverpool præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Premier League, der også gav dem to uafgjorte og nul nederlag. De smækkede 12 mål i kassen, mens de indkasserede tre.

Arsenal har opnået 12 point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt tre kampe med en score på 11 mål for og ti imod. Af deres seneste fem kampe mod hold fra top seks sikrede Liverpool sig otte point og to sejre. De indkasserede fem mål, mens de selv scorede ni gange.

Arsenal vs Liverpool – Seneste nyt

Arsenal kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Liverpool.

Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber er blandt de tre spillere, som mangler for Arsenal på søndag.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele tre har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Liverpool-truppen, er Alexis Mac Allister i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Mohamed Salah, Konstantinos Tsimikas, Ben Doak, Joel Matip, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Liverpool – indbyrdes historik

Arsenal har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 9 indbyrdes opgør mod Liverpool. Det sluttede uden vinder, da Arsenal senest mødte Liverpool, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 1-1 kamp på Emirates Stadium. Liverpool synes at have et godt øje til Arsenal, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

Liverpool scorede i deres seneste 16 opgør mod Arsenal i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Arsenal og Liverpool. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

Arsenal mod Liverpool Spiltips

Hold godt øje med Gabriel Jesus, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Arsenal. For gæsterne præsterede Diogo Jota fire mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Arsenal vandt beskedne otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne nul gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Liverpool vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden to af disse udekampe. Arsenal holdt gæsterne på Emirates Stadium fra scoring seks gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Liverpool præsterede et rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Arsenal formåede at score 1.1 mål i snit, hvorimod Liverpool snittede 2.6 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst syv gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på tre mål i disse kampe.