Arsenal mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal har fordel af hjemmebane på Emirates Stadium, når Liverpool kommer forbi den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 11 point og -8 pladser.

Arsenal har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.5 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 25 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.5 mål pr. kamp, svarende til 25 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Arsenal er noteret for 7 sejre, og har desuden spillet 0 uafgjorte, ligesom det er blevet til 1 nederlag i Premier League i denne sæson. Arsenal scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Liverpool har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 7 kampe. De kan i stedet fremvise 2 sejre og 4 uafgjorte.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Liverpool.

  • Arsenal vandt 14 af 15 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 15 kampe
  • Arsenal vandt deres seneste 9 hjemmekampe
  • Arsenal har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • Liverpool scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Liverpool i 10 af de seneste 12 kampe
  • Liverpool har ikke vundet deres seneste 5 udekampe
  • Liverpool scorede i 8 af deres seneste 9 kampe

Form Arsenal mod Liverpool

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Brentford nedlagt 0-3, hvorefter det blev 3-1 mod Tottenham. Senest måtte også Bodø/Glimt bøje sig i et 3-0 nederlag. Arsenal har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 18 gange, mens de indkasserede 7 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Liverpool virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Ajax, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 3-3 mod Brighton, hvorpå Rangers blev besejret 2-0. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 8 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

Arsenal har opnået 9 point fra deres seneste 4 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Premier League. De vandt 3 kampe med en score på 9 mål for og 5 imod. Liverpool vandt 1 sejre i deres foregående 4 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 8 mål og lukkede 8 ind. Dette indbragte dem 5 point.

Arsenal vs Liverpool – Seneste nyt

Arsenal kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Liverpool. Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Emile Smith Rowe og Mohamed Elneny er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Liverpool med på Emirates Stadium.

Liverpool ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som på søndag møder Arsenal.

Andrew Robertson, Curtis Jones, Kevin Stewart, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Liverpool, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 4 indbyrdes opgør mod Arsenal i Premier League-regi. Arsenal var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Liverpool i deres seneste tre møder i Premier League. Sidstnævnte endte med at vinde 2-0, 4-0 og 3-0 i disse tre opgør. Liverpool går ind til kampen mod Arsenal med en 7-2-1 fordel og der er odds 2.62 på, at Liverpool vinder endnu en sejr.

Liverpool scorede i deres seneste 13 opgør mod Arsenal i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Arsenal og Liverpool. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Martin Oedegaard har 3 mål i seks Premier League kampe for Arsenal, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Liverpool. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Roberto Firmino, der har banket 5 mål ind i Premier League.

Arsenal vandt 10 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 0 nederlag. Liverpool vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2 uafgjort, mens det blev til 3 nederlag. Liverpool præsterede blot at holde rent bur i 3 af deres seneste 10 udekampe. Arsenal formåede at holde rent bur i 2 af deres seneste 10 hjemmekampe på Emirates Stadium.

Over 2.5 mål fandt sted 8 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to konkurrenter. Arsenal formåede at score 0.9 mål i snit, hvorimod Liverpool snittede 2.9 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 6 gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 9 af Arsenals sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe.