Arsenal mod Man Utd i Premier League runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 5 i stillingen har Arsenal samlet 57 point efter 32 kampe. På 54 point befinder Man Utd sig rangeret som nummer 6 for 32 afviklede kampe.

Både Arsenal og Man Utd har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at Arsenal ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Man Utd vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Man Utd.

  • Manchester United scorede i 24 af deres seneste 26 udekampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Manchester United har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Manchester United i de seneste 9 udekampe
  • Manchester United tabte deres seneste 3 udekampe
  • Manchester United har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • I 10 ud af 11 seneste Arsenal hjemmekampe mod Manchester United var antallet af mål under 3.5
  • Arsenal har scorede i 14 af de senest 15 kampe mod Manchester United
  • I de seneste 3 Arsenal hjemmekampe mod Manchester United var summen af mål under 2.5
  • Arsenal har har ikke tabt i 6 af 7 seneste kampe mod Manchester United
  • I 13 ud af 15 seneste Arsenal kampe mod Manchester United var antallet af mål over 1.5

Form Arsenal mod Man Utd

Arsenal håber på frisk start.

Arsenal har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Brighton tabte de 2-1, Southampton også viste sig for stærke i en 1-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Arsenal formåede at vinde 4-2 over Chelsea.

Man Utd håber på frisk start.

Man Utd har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Everton tabte de 1-0, hvorefter de vandt 3-2 over Norwich. De var tilbage i rendestenen med et 4-0 nederlag mod Liverpool.

Arsenal v Man Utd Indbyrdes historik

Man Utd sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-2 tilbage i December 2021 i Premier League. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Man Utd, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League. I de foregående 10 kampe mellem Arsenal og Man Utd bød 4 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i Premier League

Stillingen i Premier League inden den kommende runde 34 fortæller os, hvor Arsenal og Man Utd ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Emirates Stadium.

Arsenal mod Man Utd – Formstærke spillere

Cristiano Ronaldo har gang i en stærk sæson med 15 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 6kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Man Utd krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Arsenal den kommende lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Cristiano Ronaldo på oddset til komme på tavlen igen.