Kan Aubameyang ryste Manchester Citys monsterkurve

Der er lagt op til et brag af en kamp når Arsenal tørner sammen med The Sky Blues på søndag i runde 25 i Premier League. Med en placering som nummer sad 10 i tabellen har The Gunners samlet 34 point efter 24 kampe. På 56 point befinder Manchester City sig rangeret som nummer 1 for lige så mange kampe.

Manchester City går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i Premier League.

Arsenal drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for The Gunners igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe gik Arsenal ned 1-0 i en kamp mod Aston Villa, før de vandt en 4-2 sejr mod Leeds for så senest at præstere en 1-1 uafgjort mod Benfica i Europa League .

Med 4 sejre i de seneste 6 kampe hjemme kan præstationerne fra The Gunners vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende hjemmekamp.

The Citizens i fantastisk målform.

Manchester City er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 18 point ud af 18 mulige. I deres seneste tre kampe sikrede City sig en 3-1 sejr mod Swansea, før de vandt 3-0 sejr mod Tottenham for så senest at præstere en 3-1 sejr mod Everton.

Oven på en fremragende stime af The Sky Blues med 6 sejre i de seneste 6 kampe ligner Manchester City et meget stærkt bud på en sejrherre her.

Arsenal vs The Citizens h2h

Ikke bare vandt City deres seneste to kampe mod Arsenal i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i oktober 2020 og 3-0 i juni 2020. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Arsenal clasher med Manchester City. 8 af deres seneste 10 dueller serverede over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i Premier League har City generelt været dominerende mod Arsenal, som de har besejret i 80% af kampene.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Arsenal giver 6.00 for en sejr, uafgjort betaler 4.40 retur, mens Manchester City giver 1.53 på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.73 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 58% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.00 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics