Arteta har krammet på Solskjær og Manchester United

Arsenal har fordel af hjemmebane på Emirates Stadium, når Manchester United kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Arsenal indtager pladsen som nummer 9 i Premier League med 30 point efter 20 kampe. 10 point foran på 20 ligeledes 20 kampe, finder The Red Devils placeret som nummer 2.

Manchester United har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i Premier League. En sejr mod rivalerne The Gunners vil blot styrke deres position yderligere.

Arsenal bøjer sig ikke.

Arsenal har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste ugers Premier League. I deres tre foregående kampe har Arsenal vundet 3-0 over Newcastle, hvorefter de knebent tabte 1-0 hos Southampton i FA Cup, for senest at vinde 3-1 over samme Southampton i ligaen.

De fleste anså The Gunners som medalje-kandidater, men bliver resultaterne ikke bedre, må de indstille sig på mindre i denne sæson.

Arsenal har leveret godkendte resultater hjemme, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på lørdag.

The Red Devils inde i god stime.

The Red Devils måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i Premier League. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. I deres tre foregående kampe har Manchester United vundet 2-1 over Fulham, hvorefter de vandt med knebe 3-2 over Liverpool i FA Cup for senest at tabe højst uventet med 2-1 mod Sheffield United.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og det mål er bestemt stadig indenfor rækkevidde for Manchester United.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Manchester United den kommende lørdag.

The Gunners vs Manchester United h2h

Ikke bare vandt Arsenal deres seneste to kampe mod Manchester United i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i november 2020 og 2-0 i januar 2020. Den seneste tids kampe mellem de to rivaler har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 sluttede med under 2.5 mål. Arsenal går ind til kampen med en historik mod Manchester United, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

  • Arsenal er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Arsenal har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Arsenal har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Arsenal har ikke indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.
  • Manchester United er ubesejret i de seneste 17 udebane kampe i træk;
  • Manchester United har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Manchester United kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne betaler følgende priser på oddset for denne kamp: Arsenal giver 2.80 for en sejr, uafgjort giver 3.40 og The Red Devils giver 2.50 på oddset.

Statistics