Arsenal mod Manchester United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal agerer værter på Emirates Stadium for gæsterne fra Manchester United til et opgør i Premier League den kommende søndag.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 47 point fra deres første 18 kampe. Manchester United halter otte point efter oven på 19 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Arsenal har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede seks mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.6 pr. kamp med clean sheets i seks af dem.

Manchester United har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 17 mål selv, men tillod også syv mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

Arsenal har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 18 kampe. De kan i stedet fremvise 15 sejre og to uafgjorte. Arsenal er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Emirates Stadium uden nederlag.

Manchester United har indtil videre præsteret 12 sejre og tre uafgjorte samt fire nederlag i Premier League. Manchester United tabte ingen af deres seneste 6 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Manchester United.

  • Arsenal har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Arsenal var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Arsenal har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Arsenal vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Manchester United scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • Manchester United har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • Manchester United vandt deres seneste 7 kampe
  • Manchester United var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Manchester United scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe

Form Arsenal mod Manchester United

Arsenal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Newcastle, før de bankede Oxford med 0-3. Senest blev Tottenham nedlagt i en 0-2 sejr. Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod fem imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Manchester United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 2-1 over Charlton samt Manchester City. Serien blev dog bremset mod Crystal Palace i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Manchester United vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

Arsenal opnåede ti point fra deres foregående fem kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med otte mål scoret og fem indkasseret. Manchester United opnåede fire sejre og 13 point i de seneste seks kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 12 gange i disse kampe, men lukkede også selv ni ind.

Arsenal vs Manchester United – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Manchester United. Gabriel behøver ikke klæde om, når Arsenal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er blandt de tre spillere, som mangler for Arsenal den kommende søndag.

Manchester United ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende søndag møder Arsenal. Blandt de fraværende spillere i Manchester United-truppen, er Mason Greenwood i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Donny van de Beek, Lisandro Martinez, Jadon Sancho og Axel Tuanzebe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod Manchester United – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb The Red Devils med de tre point i en 3-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag. Arsenal går til kampen mod Manchester United med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Arsenal og Manchester United blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Arsenal og Manchester United.

Arsenal mod Manchester United Spiltips

Martin Oedegaard har fire mål i seks Premier League kampe for Arsenal, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Manchester United. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Marcus Rashford, der har banket fire mål ind i Premier League.

Arsenal høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led to nederlag i denne serie. Manchester United sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt tre nederlag. Arsenal viser stærk form med otte sejre i deres foregående 10 Premier League kampe. Manchester United nappede alle tre point i syv af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Arsenal præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Manchester United landede et snit på 1.2 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Manchester United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.