Arsenal skal gøre det igen mod Newcastle

Det ligner en jævnbyrdig kamp ud fra deres placering i tabellen, når Arsenal og Newcastle møder hinanden på Emirates Stadium den 18. januar kl. 21:00 til et opgør i Premier League. Arsenal indtager en 11. plads med 24 point efter 18 kampe. Newcastle har 19 point og er på en 15. plads i tabellen.

Resultaterne for Arsenal har indtil videre været stærkt skuffende i Premier League sæsonen. De vil utvivlsomt have fokus stift rettet mod at revanchere sig i den kommende runde, når de møder Newcastle.

The Gunners vanskelige at nedbryde.

Arsenal går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende gode momentum kørende med endnu et positivt resultat.

The Gunners gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men er efter en elendig stime i efteråret meget langt fra dén plan.

Med sølle 2 sejre i de seneste 6 kampe siden december hjemme, leverer Arsenal ikke just varen i øjeblikket. Omvendt taber de så heller ikke meget, men der vil sandsynligvis være brug for en del mere fokus, hvis de skal tage tre point den kommende mandag.

Newcastle fortsat skidt kørende.

Newcastle ankommer til kampen den kommende mandag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i Premier League.

Med en placering lige omkring nedrykningsstregen netop nu, ligger Newcastle på linje med forhåndsforventningerne om en vanskelig sæson.

Ovenpå elendige 1 sejr og 5 nederlag i de seneste 6 kampe ude, får The Magpies rigeligt at se til med at undgå nederlag på mandag.

Arsenal vs Newcastle h2h

The Gunners formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod The Magpies i Premier League. I begge løb de også med tre point, da de vandt 4-0 i februar 2020 og 1-0 i august 2019. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 goals. I 10 foregående kampe mellem klubberne har Arsenal været den dominerende part med en sejrshistorik på 90% mod Newcastle.

  • Arsenal ubesejret i seneste 4 kampe i træk;
  • Arsenal ubesejret i seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Arsenal har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I de seneste 2 of 4 Arsenal kampe var summen af mål OVER 3.5.
  • Newcastle ikke vundet i seneste 6 kampe i træk;
  • Newcastle har tabt i seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Newcastle har scoret imod i seneste 14 af 16 kampe.

Statistics