Arsenal svarer igen på øretæve i Liverpool

Arsenal er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Newcastle den kommende lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.47 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Emirates Stadium. 

The Gunners indtager en plads som nummer 5 i tabellen med 20 point efter 12 kampe. På de 12 runder The Magpies har afviklet, har de indsamlet 6 point og ligger nummer 20 i stillingen. Newcastle går ind til kampen mod Arsenal den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Premier League. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder. 

Når det kommer til mål, er Arsenal ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Newcastle ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 0 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Newcastle.

  • Arsenal er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Arsenal har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • Arsenal har scoret i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 12 kampe i træk;
  • Newcastle ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Newcastle har indkasseret mål i de seneste 12 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Newcastle kampe var antal mål OVER 2.5.

Form Arsenal mod Newcastle

The Gunners fortsætter pointhøsten.

Arsenal vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe formåede Arsenal først at banke Leicester med 2-0. Herefter nedlagde de også Watford med 1-0, inden stimen stoppede mod Liverpool, der vandt en 4-0 sejr.

Newcastle håber på frisk start.

Newcastle er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. De fik en øretæve mod Chelsea, der sejrede 3-0, inden de spillede 1-1 med Brighton og siden 3-3 mod Brentford.

På baggrund af de seneste resultater for begge parter finder vi det en satsning værd at gå med The Gunners til 1.47 på oddset. Et væddemål på Newcastle giver dig netop nu 6.00 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 17% chance for at slå Arsenal. Ønsker du at placere dine indsatser på Arsenal, kan de spilles til 1.47 på oddset.

Arsenal v Newcastle Indbyrdes historik

Ikke bare vandt The Gunners deres seneste to kampe mod The Magpies i Premier League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i maj 2021 og 3-0 i januar 2021. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Newcastle, der siger 9-0-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Arsenal har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i Premier League

Hold øje med…

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Emile Smith-Rowe. Han er topscorer for Arsenal med 4 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe.

The Magpies krydser til gengæld fingre for, at Callum Wilson kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 4 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.