Arsenal mod Newcastle United – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Emirates Stadium den kommende tirsdag er en duel imellem hjemmeholdet Arsenal og gæsterne fra Newcastle United.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 43 point fra deres første 16 kampe. Newcastle United halter 9 point efter oven på 17 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 3 i tabellen.

Arsenal kommer drønende i imponerende målform i de sidste 10 kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også 7 mål, eller gennemsnitligt 0.7 pr. opgør. De holdt buret rent i 5 af de kampe.

Newcastle United rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 4 gange, eller 0.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Arsenal har vundet 14 sejre, mens de har spillet 1 uafgjort og tabte desuden 1 kamp i denne sæson i Premier League. Arsenal noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Newcastle United har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 17 kampe. De kan i stedet fremvise 9 sejre og 7 uafgjorte. Newcastle United har ramt en seriøst god formkurve, der siger 12 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Newcastle United.

  • Arsenal vandt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • Arsenal har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Newcastle vandt deres seneste 10 kampe
  • Newcastle har ikke tabt deres seneste 15 kampe
  • Newcastle har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Newcastle scorede i deres seneste 10 kampe
  • Newcastle var i vandt de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med flere end 2.5 mål

Form Arsenal mod Newcastle United

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave på tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Wolverhampton nedlagt 0-2, hvorefter det blev 3-1 mod West Ham. Senest måtte også Brighton bøje sig i et 2-4 nederlag. Arsenal har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 18 gange, mens de indkasserede 6 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Newcastle United er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 0-3 over Bournemouth samt Leicester. Serien blev dog bremset mod Leeds i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Newcastle United vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 1 nederlag af sig. De lukkede 5 mål ind og scorede selv 14.

Arsenal vandt 6 kampe, scorede 17 mål og indkasserede 9 i deres foregående 7 kampe mod hold fra den bedste halvdel af Premier League tabellen. Dette indbragte dem i alt 18 point. Newcastle United vandt 4 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 16 mål og lukkede 8 ind. Dette indbragte dem 15 point.

Arsenal vs Newcastle United – Seneste nyt

Arsenal kan have op til 4 fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Newcastle United. Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Newcastle United med på Emirates Stadium.

Newcastle United ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på tirsdag møder Arsenal.

Jonjo Shelvey, Paul Dummett, Alexander Isak og Emil Krafth bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Newcastle United, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Newcastle United – indbyrdes historik

Newcastle United har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Arsenal. I det seneste opgør mellem disse to løb Newcastle med de tre point i en 2-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. The Gunners formåede skuffende nok ikke at tage alle tre point i deres seneste møde med Newcastle United, da de tabte 2-0. Bortset fra det resultat har førstnævnte dog en stærk historik mod deres kommende modstander. De vandt 8 af deres 10 kampe seneste dueller. Bookmakerne har Arsenal til at vinde til odds 1.85.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Premier League imellem Arsenal og Newcastle United blev der scoret højst to mål. Arsenal og Newcastle United har tydeligvis været yderst påpasselige i deres foregående indbyrdes opgør. Ikke færre end 8 af de seneste 10 matches så mindst én af parterne være i stand til at holde rent bur.

Arsenal mod Newcastle United Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Martin Oedegaard viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og Arsenal bør bringe ham i spil mod Newcastle United. Sidstnævnte ankommer med Miguel Almiron, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.

Arsenal vandt 8 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2 nederlag. Newcastle United vandt 6 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 3 uafgjort, mens det blev til 1 nederlag. Begge hold scorede i 9 af de seneste 10 hjemmekampe for Arsenal. Begge scorede også i 6 af de seneste 10 udekampe for Newcastle United.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Arsenal præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Newcastle United snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Arsenals sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 7 af de forrige 10 kampe, som Newcastle United spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.5 mål i disse kampe.