Arsenal mod Norwich i Premier League runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

Arsenal er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Norwich på lørdag i Premier League. Tre point til favoritholdet betaler 1.50 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Emirates Stadium. 

Arsenal sluttede sidste sæson som nummer 8 med 61 point. De skal i denne runde 4 af den nye sæson i Premier League op imod Norwich. Både Arsenal og Norwich har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Premier League. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal vs Norwich.

  • Arsenal har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.
  • Norwich har tabt i de seneste 13 kampe i træk;
  • Norwich har tabt i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Norwich ikke vundet i de seneste 13 udebane kampe i træk;
  • Norwich har tabt i seneste 15 af 16 kampe.

Form Arsenal vs Norwich

Arsenal fortsat skidt kørende.

Arsenal ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Arsenal præsterede et 2-0 nederlag mod Chelsea, hvorefter de noterede en 6-0 sejr mod West Brom, inden deres seneste kamp resulterede i et 5-0 nederlag mod Manchester City.

Norwich håber på frisk start.

Norwich går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Norwich præsterede et 5-0 nederlag mod Manchester City, hvorefter de noterede en 6-0 sejr mod Bournemouth, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-1 nederlag mod Leicester.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Arsenal er dog stadig bookmakernes favorit og giver 1.50 på oddset for en sejr.

Arsenal v Norwich Indbyrdes historik

Da Norwich har tilbragt en sæson på lavere niveau, er det første gang i 2 år, at de står overfor Arsenal. Den seneste kamp imellem de to daterer sig til 1. juli 2020, da The Gunners vandt 4-0 på eget græs. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod Norwich, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Arsenal og Norwich. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Premier League

Formstærk måltyv

Er man på jagt efter en målscorer, er der frit valg på alle hylder hos Arsenal. De har endnu ikke præsteret én eneste kasse i denne sæson. 

Norwich krydser til gengæld fingre for, at Teemu Pukki kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.