Arsenal mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

The Gunners skal op imod Nottingham Forest på Emirates Stadium den kommende søndag i en spændende Premier League duel.

Nøjagtig 19 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Emirates Stadium.

The Gunners oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. The Gunners præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 3 af dem.

Hvad målscoring angår, er Nottingham Forest ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 6 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Arsenal har vundet 9 sejre, mens de har spillet 1 uafgjort og tabte desuden 1 kamp gange i denne sæson i Premier League. Arsenal tabte ingen af deres foregående 5 kampe.

Nottingham Forest kigger på 2 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 7 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Nottingham Forest.

  • Arsenal vandt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 21 kampe
  • Arsenal vandt 19 af 21 af deres seneste kampe
  • Arsenal har ikke tabt 20 af 21 af deres seneste kampe
  • Arsenal har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 7 af de seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 7 af de seneste 9 udekampe
  • Nottingham Forrest ikke scoret i deres seneste 4 udekampe

Form Arsenal mod Nottingham Forest

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Arsenal i øjeblikket. Mod PSV Eindhoven satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Southampton. I sidste runde gik de dog ned med 2-0 mod PSV Eindhoven. De var på forhånd blandt en gruppe af hold, der lignede et godt bud på en podieplacering, men i deres nuværende form ligner The Gunners endda en udfordrer til titlen. Arsenal har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 19 gange, mens de indkasserede 8 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Nottingham Forest har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Wolverhampton, hvorefter de opnåede 0-0 mod Brighton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Liverpool. Nottingham Forest formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 2 uafgjorte og tabte 4, hvori de indkasserede 14 og scorede 1 mål.

Arsenal scorede 16 mål og indkasserede 4 i deres seneste 7 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 19 point og 6 sejre. Arsenal scorede 4 mål og indkasserede selv 13 i deres foregående 7 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 2 sejre og 7 point.

Arsenal vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Arsenal kan have op til 4 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Nottingham Forest. Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Oleksandr Zinchenko, Emile Smith Rowe og Mohamed Elneny er blandt de 3 spillere, som mangler for Arsenal på søndag.

I værste fald må Nottingham Forest finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Lewis O’Brien, Harry Toffolo, Jack Colback, Moussa Niakhaté og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forest, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

The Gunners vandt 2 af deres foregående 4 kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 7.25 i skrivende stund.

Arsenal mod Nottingham Forest Spiltips

Taiwo Awoniyi virker til at være i anstændig form for Nottingham Forest, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Arsenal, som er store favoritter til sejren den kommende søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Bukayo Saka, som stod for 4 mål i hans seneste seks kampe.

Arsenal vandt 10 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 0 nederlag. Nottingham Forest vandt 1 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 4 uafgjort, mens det blev til 5 nederlag. Arsenal har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 9 gange i 10 kampe på Emirates Stadium. Nottingham Forest scorede kampens første kasse 3 gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Arsenals seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.9 mål i disse kampe.