Arsenal mod Nottingham Forrest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sidste sæsons sølvvindere fra Arsenal åbner en ny sæson mod Nottingham Forrest på lørdag med håbet om at gøre det en tand bedre end i sidste sæson. Gæsterne har kig på en overraskelse, men det vil være en overraskelse at se favoritterne dumme sig her.

De lukkede sidste sæson som nummer 2 i stillingen, og Arsenal forbereder sig nu på at åbne den nye sæson mod Nottingham Forrest. Sidstnævnte sluttede som nummer 16 i Premier League i sidste sæson.

Arsenal vil gerne åbne deres nye sæson med et brag foran deres egne tilskuere. Nottingham Forrest vil dog være meget ivrige efter at gøre dette til en ikke-begivenhed for de loyale hjemmefans. Vi kan se frem til en god oplevelse på lørdag.

Arsenal oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Arsenal præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Nottingham Forrest er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Nottingham Forrest præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Vores tip

  • I de seneste 10 Arsenal hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 9 af Arsenal’s seneste 10 hjemmekampe havde over 3.5 mål
  • Arsenal scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
  • 6 af Arsenal’s seneste 8 hjemmekampe havde over 4.5 mål
  • Arsenal scorede i 11 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 21 af de seneste 23 udekampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 18 af de seneste 20 kampe
  • Nottingham Forrest har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 5 Nottingham Forrest kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Nottingham Forrest scorede i 9 af deres seneste 10 kampe

Form Arsenal mod Nottingham Forrest

Arsenal har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Nottingham Forrest gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 5-0 over Wolverhampton, inden de senest spillede 1-1 mod Manchester City. Arsenal sluttede på andenpladsen i sidste sæson og i forsøget på at gøre det en tand bedre i denne omgang, går de efter en stærk start på sæsonen. Arsenal præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Emirates Stadium. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag, mens de indkasserede ni og scorede 19 mål.

Nottingham Forrest går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Chelsea, før de nedlage Arsenal med 1-0. Mod Crystal Palace blev der delt i porten i en 1-1 kamp. En placering i den øvre halvdel af tabellen er den ultimative drøm for Nottingham Forrest, men en mere realistisk målsætning er nok bare at redde en ny sæson i Premier League. Nottingham Forrest vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 12 mål ind og scorede selv syv.

Arsenal vs Nottingham Forrest – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Nottingham Forrest. Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Nottingham Forrest med på Emirates Stadium.

Nottingham Forrest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fire har skavanker af varierende art.

Det er navne som Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Jonjo Shelvey, Cheikhou Kouyate, Giulian Biancone, Ola Aina, Moussa Niakhate og Omar Richards, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod Nottingham Forrest – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Nottingham Forrest med de tre point i en 1-0 kamp, der blev spillet på Emirates Stadium den 20 maj 2023. Arsenal vandt tre af deres seneste seks kampe mod Nottingham Forrest, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten endte uafgjort.

Arsenal mod Nottingham Forrest Spiltips

Martin Oedegaard har tre mål i seks Premier League kampe for Arsenal, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Nottingham Forrest. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Taiwo Awoniyi, der har banket seks mål ind i Premier League.

Arsenal høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led en nederlag i denne serie. Nottingham Forrest sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Arsenal holdt kun rent bur i en af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Nottingham Forrest præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Nottingham Forrest spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.7 mål i disse kampe.