Kaptajn Aubameyang har noget at revanchere mod Olympiakos

Arsenal byder velkommen til Olympiacos torsdag d. 18. marts kl. 18.55 på Emirates Stadium. Det er returkampen i deres opgør i 1/8-finalen i Europa League, og Arsenal går ind til kampen med en 3-1 føring.

I deres nuværende form vil Arsenal sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Olympiacos.

Arsenal inde i god stime.

Arsenal går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres tre foregående kampe spillede Arsenal 1-1 mod Burnley, hvorefter de tog en 3-1 sejr mod Olympiacos i Europa League, for senest at sikre en 2-1 sejr mod Tottenham.

Håbet før sæsonen hed metal, og The Gunners behøver indtil videre ikke justere på dén målsætning.

The Gunners har på eget græs taget 4 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere alen til totalen på torsdag.

Olympiacos drømmer om mere.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Olympiacos, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. I deres seneste tre kampe udspillede Olympiacos Lamia i en 3-0 sejr, før de led et 3-1 nederlag mod Arsenal i Europa League for så senest at præstere en 3-1 sejr mod AE Larissa.

Olympiacos har to sejre og fire nederlag i deres seneste seks udekampe i Europa League. En af disse sejre var mod Arsenal.

Med 3 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Olympiacos vel bedst beskrives som godkendte uden at være blændende. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

The Gunners vs Olympiacos h2h

Head-2-Head

Arsenal look to avenge rare defeat

Olympiacos tabte deres seneste indbyrdes møde i Europa League, da The Gunners noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Olympiacos sikrede alle tre point via en sejr på 2-1.

  • Arsenal er ubesejret i de seneste 9 kampe i træk;
  • Arsenal har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Arsenal har vundet i seneste 8 af 9 kampe;
  • Arsenal har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe.
  • Olympiacos har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • Olympiacos har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • Olympiacos har indkasseret mål i de seneste 12 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Olympiacos kampe var antal mål OVER 2.5.