Arsenal mod Sevilla – Optakt, Spilfiduser, Odds

Arsenal skal op imod Sevilla på onsdag i et opgør på Emirates Stadium. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Oven på de første tre kampe i gruppespillet ligger Arsenal nummer en med seks point, mens Sevilla har to point som nummer tre.

Med seks point på kontoen for deres første tre kampe i Champions League gruppespillet har Arsenal kikkerten rettet mod videre adgang. De sigter selvfølgelig imod at holde momentum gående i denne fjerde runde. En sejr kan være nok til at sikre deltagelse i knockout-runden samt holde liv i målet om at tage førstepladsen i gruppen.

Arsenal kommer drønende i imponerende målform i de sidste ti kampe, hvori de snittede 2.6 mål pr. kamp med 26 kasser i alt. De indkasserede også 18 mål, eller gennemsnitligt 1.8 pr. opgør. De holdt buret rent i tre af de kampe.

Sevilla vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

 • Arsenal scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
 • 17 af Arsenal’s seneste 18 hjemmekampe havde over 2.5 mål
 • Arsenal har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
 • Arsenal scorede i 19 af deres seneste 20 hjemmekampe
 • Arsenal har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • Sevilla scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
 • Sevilla har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Sevilla har spillet, har begge hold scoret
 • Sevilla har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 3 Arsenal kampe mod Sevilla var summen af mål over 2.5
 • Arsenal har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Sevilla

Odds til kampen mellem Arsenal og Sevilla leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Arsenal (1.30) | Uafgjort (5.00) | Sevilla (9.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.40) | Over 2.5 (1.53)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (1.95) | BTTS Nej (1.80)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

Arsenal vs Sevilla – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende onsdag skal i kamp mod Sevilla.

Martin Ødegaard, Emile Smith Rowe, Gabriel Jesus, Thomas Partey og Jurrien Timber er blandt de fem spillere, som mangler for Arsenal den kommende onsdag.

Sevilla må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Sergio Ramos, Mariano Diaz, Sergio Ramos, Suso, Marcos Acuna, Marcao og Alfonso Pastor bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sevilla, når de drager til Emirates Stadium.

Lineup Arsenal vs Sevilla

Form Arsenal mod Sevilla

Arsenal har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 5-0 sejr over Sheffield United. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-1 til West Ham, siden 1-0 mod Newcastle.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Sevilla, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-2 mod Arsenal, hvorefter de opnåede et point efter 2-2 mod Cadiz. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Celta Vigo.

Arsenal mod Sevilla – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Arsenal med 1-2. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat på onsdag.

Arsenal var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også nul nederlag i denne serie. Sevilla sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort seks gange og led to nederlag. Arsenal præsterede fire sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Emirates Stadium.

Arsenal mod Sevilla – Hold øje med…

Nemanja Gudelj virker til at være i anstændig form for Sevilla, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Arsenal, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Gabriel Jesus, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.