Arsenal og Tottenham føjer nyt kapitel til rivaliseringen

Begge parter går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra vil begge selvfølgelig have sigtekornet rettet imod en højere placering. Som nummer 10 i stillingen har Arsenal indsamlet 38 point efter 27 kampe. Med 45 point har Tottenham for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 7.

Tottenham vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i Premier League.

Arsenal inde i god stime.

The Gunners vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe bankede Arsenal Leicester i en 3-1 gevinst, før de spillede 1-1 mod Burnley for så senest at præstere en 3-1 sejr mod Olympiacos i Europa League.

En formkurve, der på eget græs siger 3 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men The Gunners har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

The Lilywhites på fortsat vinderkurs.

Spurs er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 15 point ud af 18 mulige. I deres seneste tre kampe sikrede Tottenham sig en 1-0 sejr mod Fulham, før de vandt en 4-1 sejr mod Crystal Palace for så senest at præstere en 2-0 sejr mod Dinamo Zagreb i Europa League.

En formkurve, der på udebane siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Spurs har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på søndag.

Arsenal vs Tottenham h2h

Head-2-Head

Tottenham havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i december 2020 i Premier League. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Spurs har en 4-4-2 fordel at fremvise for deres seneste kampe mod The Gunners i Premier League.

  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 3 of 5 seneste Arsenal kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Arsenal har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Tottenham Hotspur har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Tottenham Hotspur har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Tottenham Hotspur kampe var antal mål OVER 3.5.