Arsenal skal på tavlen i returkamp mod Villarreal

Villarreal udfordrer Arsenal på Emirates Stadium den kommende torsdag i deres returkamp i opgøret i semifinalen af Europa League. Deres første møde bød på resultatet 2-1 ovenpå en spændende match.

Med tre sejre og to nederlag i deres seneste 6 kampe i Europa League, kan man tilsyneladende forvente hvad som helst fra Arsenal. Seks sejre i træk i Europa League er ikke en bedrift ret mange klubber præsterer hver sæson. Villarreal har netop fejet al modstand til side, og Arsenal kan imødese en enorm udfordring.

Det var stærkt af Villarreal at sikre en spinkel føring før returkampen, men det kan vise sig problematisk, at de lukkede mål ind i det første opgør.

  • Arsenal har scoret i seneste 30 af 32 kampe;
  • Arsenal har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • Der er scoret imod Arsenal i de seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Arsenal kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Villarreal har vundet i de seneste 9 kampe i træk;
  • Villarreal er ubesejret i de seneste 13 kampe i træk;
  • Villarreal har vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Villarreal er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk.

Lineup

Selected best tips from our partner

Form

The Gunners håber på yderligere point til samlingen.

Arsenal har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at The Gunners gik ned 1-0 i en kamp mod Everton, hvorefter de noterede et 2-1 nederlag mod Villarreal i Europa League for senest at agere den ene part i en 2-0 sejr mod Newcastle.

Arsenal gled glat igennem kvartfinalen ved at smadre Sl. Prag to gange med en samlet målscore på 5-1.

Villarreal i fantastisk målform.

Villarreal er ganske enkelt brandvarme lige for tiden, hvor de har hentet 12 point ud af 18 mulige. I Villarreals 3 sidste kampe har de været igennem et 2-1 nederlag mod Barcelona, hvorefter fulgte en 2-1 sejr mod Arsenal i Europa League, mens de senest udspillede Getafe 1-0.

Villarreal ankommer til kampen her oven på 2 sejre og en samlet score på 3-1 mod Dinamo Zagreb i kvartfinalen.

Head-2-Head

En duel Villarreal ofte vinder

Villarreal havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i april 2021 i Europa League. Arsenal møder Villarreal med en historik imellem klubberne, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Europa League.

Full Time Betting

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Arsenal giver 1.87 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens Villarreal giver 4.33 på oddset.

BTTS

Chancen for at se begge hold på måltavlen (BTTS) i denne kamp er så høj som 58%, vurderet ud fra oddset hos bookmakerne. Det svarer til en anstændig gevinst til 1.73 på oddset, hvis du spiller BTTS. Tilsvarende giver et væddemål den modsatte vej (BTTS = nej) odds 2.10 i gevinst.

Over/Under Betting

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.80 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 56% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.91 på oddset for under 2.5 mål.