Arsenal i top 4 duel mod West Ham på Emirates

Arsenal vil forsøge at lukke noget af afstanden til West Ham i tabellen, når de den kommende onsdag brager sammen på Emirates Stadium. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire.

Med en placering som nummer 6 i stillingen har Arsenal samlet 26 point efter 16 kampe. På 28 point befinder The Hammers sig rangeret som nummer 4 for 16 afviklede kampe.

Motivationen bør være på plads hos Arsenal, som kan overhale The Irons i stillingen på onsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Emirates Stadium.

Arsenal har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v West Ham.

  • Arsenal har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk;
  • Arsenal har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe;
  • Arsenal har scoret i seneste 11 af 13 kampe.
  • West Ham er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • West Ham ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • West Ham har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 3 of 5 seneste West Ham kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Arsenal mod West Ham

Arsenal håber på yderligere point til samlingen.

Arsenal har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Manchester United tabte de 3-2, Everton også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Arsenal formåede at vinde 3-0 over Southampton.
 

West Ham bøjer sig ikke.

De seneste tre kampe har for West Ham givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Chelsea med 3-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 0-1 mod Dinamo Zagreb. Deres seneste opgør, mod Burnley, indbragte et point i en 0-0 kamp.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Arsenal 46% chance for at tage tre point mod West Ham. Det svarer til, at man får 2.18 på oddset for sejr til Arsenal, mens uafgjort giver 3.65 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Irons betaler dig pengene 3.15 gange igen på oddset.

Arsenal v West Ham Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Arsenal senest mødte The Irons på London Stadium. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 3-3. Arsenal går ind til opgøret med en historik mod West Ham, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i Premier League. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Arsenal og West Ham. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Premier League

Tabellen i Premier League giver os et overblik over, hvordan Arsenal og West Ham hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 17. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på onsdag på Emirates Stadium i vente.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Emile Smith-Rowe. Han har vist flaget for Arsenal med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

The Hammers har til gengæld forhåbninger om, at Michail Antonio kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.