Arsenal mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når West Ham ankommer til Emirates Stadium den kommende torsdag for at udfordre Arsenal i Premier League, håber sidstnævnte at udnytte hjemmebanepublikummet til deres fordel.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 40 point fra deres første 18 kampe. West Ham halter ti point efter oven på 18 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 6 i tabellen.

Arsenal har før kampen på torsdag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede ti mål. Det er lig med en i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

West Ham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende torsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur to gange.

Arsenal har vundet 12 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden to kampe i denne sæson i Premier League. Arsenal er i færd med en imponerende stime af 10 kampe i træk på Emirates Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

West Ham har indtil videre præsteret ni sejre og tre uafgjorte samt seks nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Arsenal har ikke tabt deres seneste 15 hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
  • Arsenal scorede i 25 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • Arsenal vandt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal har i vandt 5 af de seneste 7 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • West Ham scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • West Ham scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • Der er scoret imod West Ham i 19 af de seneste 21 udekampe
  • 10 af West Ham’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • West Ham vandt 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Arsenal mod West Ham

Arsenal går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod PSV Eindhoven, før de nedlagde Brighton med 2-0. Mod Liverpool blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod fire imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Wolverhampton med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 5-1 mod Liverpool. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Manchester United. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 17 og scorede otte mål.

Arsenal opnåede fem point fra deres foregående fire kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt en sejre med fire mål scoret og fire indkasseret. West Ham vandt fire sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Premier League. De scorede 15 mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem 13 point.

Arsenal vs West Ham – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende torsdag skal i kamp mod West Ham.

Takehiro Tomiyasu, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber er blandt de fire spillere, som mangler for Arsenal på torsdag.

West Ham ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Arsenal på Emirates Stadium.

Michail Antonio rejser ikke med West Ham til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Arsenal mod West Ham – indbyrdes historik

Arsenal er ubesejret mod West Ham i de sidste 8 indbyrdes opgør. Det sluttede uden vinder, da Arsenal senest mødte West Ham, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 2-2 kamp på Emirates Stadium. Arsenal har generelt overtaget mod West Ham,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.33.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes Premier League opgør mellem Arsenal og West Ham blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Arsenal og West Ham.

Arsenal mod West Ham Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Kai Havertz viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og Arsenal bør bringe ham i spil mod West Ham. Sidstnævnte ankommer med Mohammed Kudus, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

Arsenal høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led nul nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede West Ham to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Arsenal præsterede et gennemsnit på 2.1 mål, mens West Ham snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som West Ham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.7 mål i disse kampe.