Arsenal mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

West Ham gæster Emirates Stadium den kommende mandag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Arsenal.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 37 point fra deres første 14 kampe. West Ham halter 23 point efter oven på 15 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 16 i tabellen.

Med tre sejre i træk er Arsenal klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om West Ham, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Arsenal har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på mandag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 8 mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.8 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Hvad målscoring angår, er West Ham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Arsenal har vundet 12 sejre, mens de har spillet 1 uafgjort og tabte desuden 1 kamp gange i denne sæson i Premier League. Arsenal er på en fin stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

West Ham har indtil videre præsteret 4 sejre og 2 uafgjorte samt 9 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v West Ham.

  • Arsenal vandt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 26 af deres seneste 27 kampe
  • Arsenal scorede i deres seneste 16 hjemmekampe
  • 14 af Arsenal’s seneste 16 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Arsenal har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • 12 af West Ham’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af West Ham’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 4 af West Ham’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • 5 af West Ham’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål
  • Der er scoret imod West Ham i 7 af de seneste 9 udekampe

Form Arsenal mod West Ham

Arsenal har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Chelsea med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-3 mod Brighton. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Wolverhampton. De var på forhånd blandt en gruppe af hold, der lignede et godt bud på en podieplacering, men i deres nuværende form ligner The Gunners endda en udfordrer til titlen. Arsenal har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 19 gange, mens de indkasserede 7 mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Bare ét point forhindrer West Ham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Crystal Palace, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Blackburn. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Leicester, som satte sig igennem med 0-2. De drømte om en placering i midten af tabellen, men West Ham kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. West Ham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 6 mål og scorede selv 3.

Arsenal scorede 20 mål og indkasserede 4 i deres seneste 8 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 22 point og 7 sejre. West Ham opnåede 0 sejre og 1 point i de seneste 4 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 1 gange i disse kampe, men lukkede også selv 5 ind.

Arsenal vs West Ham – Seneste nyt

Arsenal kan i værste fald risikere at have hele 6 spillere på fraværslisten når de på mandag igen skal i kamp. Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Takehiro Tomiyasu, Reiss Nelson, Albert Sambi Lokonga, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er blandt de 6 spillere, som mangler for Arsenal den kommende mandag.

I værste fald må West Ham finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Det er navne som Michail Antonio, Gianluca Scamacca, Naif Aguerd, Kurt Zouma og Maxwel Cornet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod West Ham – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod West Ham. Arsenal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 2-1 i deres seneste to opgør mod West Ham. Arsenal har generelt overtaget mod West Ham,, og kan fremvise en nydelig 7-2-1 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.50.

Arsenal scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod West Ham i Premier League. Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Arsenal og West Ham var der gevinst på over 2.5 mål 4 gange.

Arsenal mod West Ham Spiltips

Said Benrahma virker til at være i anstændig form for West Ham, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Arsenal, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Martin Oedegaard, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

Arsenal vandt 8 af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til 2 nederlag. West Ham vandt 5 af deres seneste 10 udekampe, og spillede 2 uafgjort, mens det blev til 3 nederlag. Arsenal har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål 9 gange i 10 kampe på Emirates Stadium. West Ham scorede kampens første kasse 2 gange i 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 6 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. Arsenal presterte 2 mål i gjennomsnitt, mens West Ham presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret 6 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Arsenals sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som West Ham spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.6 mål undervejs i processen.