Arsenal mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Arsenalpå lørdag møder Wolverhampton. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Arsenal er nummer 1 i tabellen med 30 point efter 13 kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 12 med 15 point efter 13 kampe.

Hold godt øje med mål, når Wolverhampton spiller kamp den kommende lørdag, for begge hold var på tavlen utrolige 10 gange i træk i deres kampe.

Arsenal har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede syv mål ind i samme tidsrum, et snit på 0.7 pr. kamp med clean sheets i fem af dem.

Wolverhampton har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 18 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur nul gange.

Arsenal har indtil videre kun lidt ét enkelt nederlag i Premier League i denne sæson efter 13 kampe. De kan i stedet fremvise ni sejre og tre uafgjorte. Arsenal er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Emirates Stadium nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Wolverhampton kigger på fire sejre, samt tre uafgjorte såvel som seks nederlag i Premier League. Wolverhampton indkasserede mindst én kasse i deres seneste 10 kampe.

Vores tip

  • 19 af Arsenal’s seneste 21 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Arsenal har ikke tabt deres seneste 12 hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • Arsenal vandt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 11 kampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 29 af de seneste 31 udekampe
  • Wolverhampton scorede i deres seneste 14 kampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i de seneste 11 kampe
  • I de seneste 6 udekampe i træk Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret

Form Arsenal mod Wolverhampton

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave på lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Burnley nedlagt 3-1, hvorefter det blev 0-1 mod Brentford. Senest måtte også Lens bøje sig i et 6-0 nederlag. Arsenal præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i Premier League, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 16 i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

Wolverhampton har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sheffield United tabte de 2-1, hvorefter de vandt 2-1 over Tottenham. De var tilbage i rendestenen med et 3-2 nederlag mod Fulham. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Wolverhampton to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ti og scorede ni mål.

Arsenal scorede 19 mål og indkasserede fire i deres seneste otte kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 22 point og syv sejre. Wolverhampton scorede ni mål og indkasserede selv 13 i deres foregående syv opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til to sejre og otte point.

Arsenal vs Wolverhampton – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolverhampton på lørdag. Fabio Vieira behøver ikke klæde om, når Arsenal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Fabio Vieira, Emile Smith Rowe, Thomas Partey og Jurrien Timber er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Wolverhampton med på Emirates Stadium.

Wolverhampton ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Arsenal.

Det er navne som Pedro Neto, Joe Hodge og Joe Hodge, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Emirates Stadium.

Arsenal mod Wolverhampton – indbyrdes historik

Arsenal har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Wolverhampton. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 5-0 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Arsenal plejer at være ok med at møde Wolverhampton, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Emirates Stadium.

Arsenal scorede mindst én gang i de seneste 18 indbyrdes opgør mod Wolverhampton i Premier League. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Arsenal og Wolverhampton var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Arsenal mod Wolverhampton Spiltips

Hee-Chan Hwang virker til at være i anstændig form for Wolverhampton, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i Premier League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Arsenal, som er store favoritter til sejren på lørdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Edward Nketiah, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Arsenal var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også nul nederlag i denne serie. Wolverhampton sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fem nederlag. Arsenal har været gode til at markere sig på hjemmebane eftersom de scorede kampens første mål otte gange i 10 kampe på Emirates Stadium. Wolverhampton scorede kampens første kasse fire gange i 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. Arsenal præsterede et gennemsnit på 1.7 mål, mens Wolverhampton landede et snit på en mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen seks gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Wolverhampton spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.6mål pr. kamp i denne serie.