Arsenal vs Bournemouth – Optakt, bedste Odds og gode tips

Rampelyset er på både Arsenal og Bournemouth, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Premier League på Arsenal’s stadionden kommende lørdag.

Som ligaens bundprop har Bournemouth opnået 21 point efter 24 runder, mens Arsenal har kæmpet sig til 60 point. Dette giver dem en placering som nummer 1 i Premier League stillingen.

Bournemouth fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Arsenal bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Arsenal har før opgøret den kommende lørdag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur fire gange.

Bournemouth vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Arsenal har vundet 19 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League.

Bournemouth kigger på fem sejre, samt seks uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Bournemouth.

  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Arsenal har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Arsenal i de seneste 6 kampe
  • Arsenal har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har i tabte 5 af de seneste 6 ude kampe ikke scorede et mål
  • Bournemouth var i tabte 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 16 af de seneste 18 kampe
  • 10 af Bournemouth’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 14 af de seneste 15 udekampe

Form Arsenal mod Bournemouth

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Aston Villa nedlagt 2-4, hvorefter det blev 0-1 mod Leicester. Senest måtte også Everton bøje sig i et 4-0 nederlag. Arsenal vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også syv ind.

Bournemouth har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Newcastle, før de sejrede 0-1 mod Wolverhampton. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-4 nederlag mod Manchester City. Bournemouth kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fire.

Arsenal scorede 32 mål og indkasserede otte i deres seneste 13 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 34 point og 11 sejre. Bournemouth opnåede nul sejre og to point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 28 ind.

Arsenal vs Bournemouth – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bournemouth på lørdag. Gabriel får en fridag fra Arsenal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er blandt de fire spillere, som mangler for Arsenal den kommende lørdag.

I værste fald må Bournemouth finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Bournemouth-truppen, er Adam Smith i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bournemouth, når de drager til Arsenal’s stadion.

Arsenal mod Bournemouth – indbyrdes historik

Bournemouth formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Arsenal. I det seneste opgør mellem disse to løb Arsenal med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på lørdag. Arsenal har en 7-2-1 historik mod Bournemouth, som de bankede 3-0 i deres seneste indbyrdes opgør. Bookmakerne har værterne til at vinde igen til odds 1.20.

Arsenal scorede mindst én gang i de seneste 11 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Arsenal og Bournemouth fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

Arsenal mod Bournemouth Spiltips

Gabriel Martinelli har været stærk for Arsenal i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Bournemouth håber, at Jefferson Lerma kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Arsenal var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Bournemouth sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led syv nederlag. Bournemouth lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens Arsenal præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på Arsenal’s stadion.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Arsenal presterte 2.4 mål i gjennomsnitt, mens Bournemouth presterte 0.9 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Arsenals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.