Arsenal vs Chelsea – Spilfiduser, Optakt og Odds

Når Chelsea kommer til Emirates Stadium til et opgør i Premier League den kommende lørdag, håber Arsenal at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Arsenal har taget føringen i Premier League efter at have opnået 64 point fra deres første 28 kampe. Chelsea halter 25 point efter oven på 27 spillede kampe, hvilket indbringer dem en placering som nummer 11 i tabellen.

Arsenal ankommer til deres næste Premier League kamp i forrygende målform med intet mindre end 3.4 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 34 gange, mens de også indkasserede otte. Det er i gennemsnit 0.8 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur fire gange.

Chelsea har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 19 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

Arsenal er noteret for 20 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Premier League i denne sæson. Arsenal vandt intet mindre end deres seneste 8 kampe i træk.

Chelsea har indtil videre præsteret 11 sejre og seks uafgjorte samt ti nederlag i Premier League. Chelsea bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk.

Vores tip

  • Arsenal har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • Arsenal har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
  • Arsenal scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe i Premier League
  • Arsenal var i vandt de seneste 4 kampe i træk i Premier League involveret i opgør med flere end 2.5 mål
  • Arsenal var i vandt 9 af deres seneste 11 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Chelsea i 23 af de seneste 25 udekampe
  • I 9 af de seneste 10 udekampe Chelsea har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • I 10 af de seneste 12 udekampe Chelsea har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Chelsea i 19 af de seneste 21 udekampe i Premier League
  • Chelsea scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i Premier League

Form Arsenal mod Chelsea

Arsenal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende lørdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sheffield United nedlagt 0-6, hvorefter det blev 2-1 mod Brentford. Senest måtte også FC Porto bøje sig i et 1-0 nederlag. Arsenal har vist potent form på Emirates Stadium med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod fem imod, spillede nul uafgjort og tabte en.

Chelsea virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Leeds, der blev nedlagt 3-2. Herefter spillede de 2-2 mod Brentford, hvorpå Newcastle blev besejret 3-2. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Chelsea to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 11 mål.

Arsenal tog 41 point fra deres seneste 16 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet 13 sejre af sig efter 46 mål scoret og 13 indkasseret. Chelsea scorede 25 mål og indkasserede selv 33 i deres foregående 14 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til tre sejre og 13 point.

Arsenal vs Chelsea – Seneste nyt

Arsenal kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Chelsea på lørdag.

Emile Smith Rowe, Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey og Jurrien Timber er blandt de seks spillere, som mangler for Arsenal på lørdag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele seks har skavanker af varierende art.

Benoit Badiashile, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, Marc Cucurella, Robert Sánchez, Reece James og Wesley Fofana bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Chelsea – indbyrdes historik

Chelsea formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 5 kampe mod Arsenal. Hverken Arsenal eller Chelsea formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Premier League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Arsenal har været en smule mere succesfuld i end Chelsea i deres seneste dueller. Med en 6-2-2 fordel før deres kommende møde, glæder Arsenal sig ganske givet til et gensyn.

I 4 de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Arsenal og Chelsea blev der scoret mindst fire gange. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Arsenal og Chelsea var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Arsenal mod Chelsea Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Bukayo Saka, der er oppe på flotte 13 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med seks mål i hans seneste seks kampe, og Arsenal håber, at han finder den form frem igen mod Chelsea. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Bukayo Saka til at finde vej til netmaskerne her.

Arsenal har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i nul kampe, mens to kastede nederlag af sig. Chelsea vandt tre af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede to uafgjort og tabte fem gange i denne stime. Arsenal sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende lørdag, da Chelsea var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til fire clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Arsenal opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens Chelsea ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Arsenals forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 3.4 mål i løbet af denne serie. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.