Arsenal vs Crystal Palace – Spilfiduser, Optakt og Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Arsenal tager imod Crystal Palace på Emirates Stadium den kommende søndag.

Arsenal går ind til runde 28 som nummer 1 i Premier League tabellen med 66 point på kontoen. Med 27 runder bag dem har Crystal Palace samlet 27 point, hvilket giver dem en placering som nummer 12 i stillingen.

Arsenal oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Arsenal præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Hvad målscoring angår, er Crystal Palace ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne fire gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De indkasserede ni mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Arsenal har vundet 21 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Premier League. Arsenal noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Crystal Palace har indtil videre præsteret seks sejre og ni uafgjorte samt 12 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Arsenal v Crystal Palace.

  • Arsenal scorede i 24 af deres seneste 26 hjemmekampe
  • 6 af Arsenal’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • Arsenal scorede i deres seneste 8 kampe
  • Arsenal har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • I de seneste 3 Arsenal hjemmekampe, har summen af mål været over 3.5
  • I de seneste 10 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 11 kampe
  • 8 af Crystal Palace’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • I de seneste 3 Crystal Palace kampe, har summen af mål været under 1.5
  • 10 af Crystal Palace’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål

Form Arsenal mod Crystal Palace

Arsenal går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Sporting CP, før de nedlagde Fulham med 0-3. Mod Sporting CP blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Arsenal vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også otte ind.

Crystal Palace har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-0 af Aston Villa, før Manchester City satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brighton, der satte sig igennem med 1-0. Crystal Palace kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv fire.

Arsenal scorede 35 mål og indkasserede ti i deres seneste 14 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 37 point og 12 sejre. Arsenal scorede ni mål og indkasserede selv 25 i deres foregående 17 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til nul sejre og otte point.

Arsenal vs Crystal Palace – Seneste nyt

Arsenal kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Crystal Palace den kommende søndag. Gabriel behøver ikke klæde om, når Arsenal næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Leandro Trossard, Reiss Nelson, Gabriel Jesus og Emile Smith Rowe er alle ude af truppen, som Arsenal tager imod Crystal Palace med på Emirates Stadium.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på søndag møder Arsenal. Blandt de fraværende spillere i Crystal Palace-truppen, er Tyrick Mitchell i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

James McArthur og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Emirates Stadium.

Arsenal mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Arsenal og Crystal Palace spillede uafgjort i deres 3 seneste møder på Emirates Stadium. I det seneste opgør mellem disse to løb Arsenal med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Arsenal vandt tre af deres foregående ti kampe mod Crystal Palace, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 5.25 i skrivende stund.

Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Arsenal og Crystal Palace.

Arsenal mod Crystal Palace Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Gabriel Martinelli, der er oppe på flotte 12 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med fem mål i hans seneste seks kampe, og Arsenal håber, at han finder den form frem igen mod Crystal Palace. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Gabriel Martinelli til at finde vej til netmaskerne her.

Arsenal var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. Crystal Palace sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Arsenal holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Crystal Palace præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i syv kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Arsenal præsterede et gennemsnit på 1.8 mål, mens Crystal Palace snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede syv gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Arsenals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.3 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i en af de forrige ti kampe, som Crystal Palace spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.4 mål i disse kampe.